MENU

Lancome празнува 80-ти рожден ден с… филм

80th anniversary_1

Lancome празнува 80-ти рожден ден с епохално видео

На  21 февруари 1935 една мечта за красота, квинтесенцията на щастието “à la française” създава Lancôme – една марка, която избира едновременно красота и щастие, и се превръща в много повече от това. Lancome e емоция, която прави жените щастливи вече 80 години…

Създаден, за да интригува и да носи радост, филмът “Ceci n’est pas une rose” беше измислен от Lancôme House с помощта на директор Томас Тиман в чест на 80 години френска елегантност.

Но това не е филм на марката… нито е приказка. Това е едно събуждане, една среща на символи и иконични образи, които съставляват събирателна история на Lancôme, едно чисто естетическо преживяване. Създаването на видеото беше толкова забавно, колкото никой не е очаквал.

 

Всъщност, “Ceci n’est pas une rose” е фокусиран върху утре, едно бъдеще основано на 80 години отлични постижения, 80 години прекарани във вслушване в желанията на жените. Толкова много красиви жени, които играят ключови роли в своето време и които знаят как да съхранят това допълнително нещо, което ги прави специални.

В същото време флаконът Flèches, един от първите аромати на Lancôme, се среща лице в лице с последния аромат, La vie est belle. Те всички откриват своето място в една мечтана композиция на удивителната градина и архитектурната фантазия.

Наследството среща авангарда: художествената разработка на филма също изразява този парадокс от иновациите на Lancôme, използвайки традиционни анимирани техники, за да разработят нов стил. Всяка сцена буквално се разгръща в реален хартиен театър, елемент по елемент. Отнело е 200 часа работа за да се отрежат ръчно 50 елемента, които съставляват различните сцени. Събрани на 800 квадратни метра, те са анимирани и филмирани в реално време в уникален балет, по време на снимки, които траели повече от 30 часа.

lancome

Много повече от филм за марката, това е един филм за по-добро настроение, който вдъхновява жените да обичат живота с Lancôme… тук, сега и занапред.

Честит 80-ти рожден ден, Lancome!

Written by:

Published on: 21/02/2015

Filled Under: Видео, Козметика

Views: 3146

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.