MENU

Ретро и цветя в банските за лято 2014

banski2+1

Ретро и цветя в банските за лято 2014

Флорални мотиви и ретро шик – именно това е тенденцията в банските за лято 2014. А колкото повече са цветята, толкова по-добре! Те не само ще придадат ви екзотично излъчване, но и ефектно ще прикрият недостатъците в тялото, които ви притесняват.

Това лято всичко е игра на цветове. Срещат се всякакви десени – от макове до лалета и орхидеи. Огромните щампи привличат вниманието отдалеч, изглеждат невероятно женствено върху тялото и са подходящи за всяка фигура.

Но все пак е добре да подберете шарките според собствените си особености. По-светлите тонове трябва да бъдат разположени в зоните, които харесвате най-много.

Ако имате по-пищен ханш, комбинирайте светло горнище с тъмно долнище (или обратно ако бюстът ви е прекалено голям).

За коремче и широка талия е препоръчителен цял бански с черна основа и бели орхидеи например. Тъмният цвят ще ви направи оптически по-слаби, а цветята ще освежат цялостно визията ви. При това няма да се притеснявате, че ще се изхлузи.

banski9_1

Моделите на целите бански варират от класически с презрамки през тип бюстие до само едно рамо. Последните са нестандартни и интересни, във варианти с къдрици по краищата и дори с пайети. Съчетани с пъстро парео и цвете в косите се превръщат в идеално облекло за парти на плажа.

Разбира се, ако цветята не са вашият модел, спокойно можете да заложите на плодове, едри точки или неонови нюанси. В основата на тази тенденция актуални са червеното, синьото и жълтото.

А защо не се доверите на ретро вълната, която това лято успешно се завръща и при плажната мода? Основен десен при нея е райето, като долнището е с висока талия, така че да подчертае талията, а горнището – женствена. За да подсилите стила, добавете шапка с широка периферия, големи слънчеви очила и обемни гривни.

banski8_1

За оптически по-голям и стегнат бюст изберете горнище тип бриджитка. Но имайте предвид, че високата талия подчертава недостатъците, така че ако се притеснявате от краката и ханша си, по-добре се спрете стандартен модел долнище.

Метаморфозите в плажната мода за лято 2014 не е подминала и спортния модел бански костюми. От не особено женствено облекло те се превръщат в точно обратното и все пак не прекалено кокетни и бонбонени. Наподобяват половинчат водолазен костюм, минаващ около врата, от неопренова материя и дръзки цветове.

Силният пол също не е забравен в актуалните тенденции за бански през лято 2014. Типичните плувки стават по-ярки и с по-едри щампи. Можете да ги видите в неоново зелена, лилава или жълта основа и с яркорозови цветя, всевъзможни плодове, животни, та дори и образи на хора.

Банските за лято 2014 са повече от заявка за позитивно настроение. И без значение на кой модел ще се спрете, ще изглеждате зашеметяващо, защото така и ще се чувствате.

Written by:

Published on: 30/05/2014

Filled Under: Мода

Views: 11553

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.