MENU

Rowenta ще превърне 6 момичета в топмодели от световна класа

 

Станете момиче на Rowenta!

Станете момиче на Rowenta!

Романтична и замечтана в Париж, дръзка и освободена в Ню Йорк, аристократична в Лондон, бохемски настроена в Амстердам, бляскава и стилна в Милано и елегантна в Москва. Всяка жена обича да пътува и да изследва нови светове, но най-важното за нея е да бъде интересна и привлекателна за околните, независимо къде се намира.

Световната марка, посветена на персоналната грижа Rowenta ще даде този шанс на 6 момичета, които ще бъдат преобразени с помощта на най-големите професионалисти в модния бизнес в България. С актуални прически и цялостен стайлинг от световна класа, те ще пресъздадат вълнуващия стил, екзотичния дух и емблематичното настроение на световните модни столици.

Rowenta ще даде възможност на 6 обикновени момичета да сбъднат своята мечта и да бъдат част от превръщането на София в модна столица на тенденциите в прическите от световна класа. Момичетата ще получат уникалния шанс да станат лица на световната марка и да се превъплътят в икони на световните модни столици. Те ще бъдат избрани с помощта на един от най-популярните български коафьори – Жоро Петков, който ще се погрижи за тяхното цялостно преобразяване  с помощта на своя звезден екип от професионалисти.

EkiputNaRowenta_1

За да намерят момичетата на Rowenta, обучени екипи ще обикалят оживените улици в София между 11 и 14 септември от 16:00 до 20:00 ч., като дадат възможност на всички желаещи да получат шанса да влязат в звездната шестица. Над 30 момичета бяха избрани още първия ден. Кастингът продължава до неделя, а всички, които искат да участват в него, могат да следят Facebook страницата на Rowenta, на която е обявен графикът на екипите и местата.

EkiputNaRowenta1_1

Майсторът на прическите Жоро Петков ще бъде подкрепен от цял отбор вълшебници в модата. Гримьорът на 2014 г., бюти специалист и „виновникът” за стотици корици на наши и международни модни списания – Слав, ще нанесе красиви щрихи на лицата на момичетата, които Rowenta ще избере. Художник, дизайнер, професионален стилист, работил за много известни личности и списания – Антония Йорданова, е човекът, който ще вдъхне нюансите на световните модни столици в облеклото. Фотографът Диляна Флорентин ще завърши визията им, пресъздавайки ефектността им в красиви снимки.

Antonia&Slav_1

Звездният екип ще преобрази до неузнаваемост момичетата на Rowenta, ще ги заснеме в професионална фотосесия за най-известните модни списания в България и ще им предостави възможността да дефилират на бляскав моден подиум под светлините на прожекторите. Включете се и вие – това може да е вашият звезден миг!

Written by:

Published on: 13/09/2014

Filled Under: Мода

Views: 4679

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.