MENU

Победители в играта „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“

816600_115704088_2

Победители в играта „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“

Играта – предизвикателство на Sense4Style.com и Ariel, съвместно с топ дизайнерката Виргиния Здравкова и уебсайтовете „Hashtag magazine“ & „Onlinepriatelka.com“ приключи. Благодарим на всички, които ни заредиха със свежо настроение и ни допуснаха в своя гардероб.

Пролет 2015 ще бъде изключително пъстра в модно отношение. Ще преобладават многоцветни принтове, спортни трендове (без да се налага да сте член на някой фитнес клуб), препратки към модата от 70-те години, голи рамене, велур в пастелни, но наситени тонове (горчица, червено, лилаво, синьо), изчистени кройки с привкус на мъжественост, асиметрични кройки и деним…

Съзнателно или не, участничките в конкурса са усетили полъха на модните тенденции за пролет 2015 и са съчетали изключително свежите визии, в които се чувстват комфортно през сезона. За съжаление обаче, само две от тях могат да грабнат наградите.

И така, победителките в играта са Христина Христова и Зорница Доцева. Те получават новия течен прах Ariel” и продължават напред към голямата награда – среща с Виргиния Здравкова, за която ще се съревновават заедно с победителките от другите 2 уебсайта. Резултатът ще бъде известен в най-скоро време.

Пролетен сет от Христина Христова

Пролетен сет от Христина Христова

Пролетен сет от Зорница Доцева

Пролетен сет от Зорница Доцева

Желаем на всички момичета успех, а на вас – много пролетно настроение в сърцата. И не забравяйте, най-лесният начин да го постигнете е чрез външния вид. За още повече вдъхновение ви представяме още 2 от визиите, взели участие в конкурса.

Пролетен сет от Ели Иванова

Пролетен сет от Ели Иванова

Written by:

Published on: 23/03/2015

Filled Under: Uncategorized, Мода

Views: 3695

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.