MENU

“Суров шоколад”

 

 

Издателство: Колхида
Автор: Борислава Илиева
Страници: 128
Цена: 5,99 лв.

Представете си една изкусителна торта, която прелъс­тява с твърдата си шоколадова коричка, под която ефирен крем с цвят на зрели какаови зърна обгръща нежни блато­ве!!! Мммм, неустоимо! А сега си представете, че вълшеб­никът-майстор на това изкушение сте самите вие! Стру­ва ви се невъзможно??? Всъщност единственото, което ви липсва е ВДЪХНОВЕНИЕ!

185312_b_1А сега си помечтайте тази торта да е натурална, здраво­словна и полезна, за да можете да я консумирате не като „прегрешение“, а като част от вашето балансирано меню. Ще кажете, че прекалявам, но всъщност всички рецепти публикувани тук, са точно такива!
Желанието ми е всеки от вас да открие своето ВДЪХ­НОВЕНИЕ всред страниците на книгата, която държите в ръцете си! Да се научи да приготвя истински натурален, суров веган шоколад, красиви и неустоимо вкусни торти, хрупкави бисквити и богати прелъстяващи пайове.
Да, прави сте, че вече можете да си купите всички тези изку­шения в повечето био магазини. Но замисляли ли сте се за неизбежния компромис, който правите в този случай?! Онзи който няма да се „настани“ във вкуса, качеството и насладата на приготвените от собствените ви ръце шоко­ладови ВДЪХНОВЕНИЯ.
Сега си припомнете отново огромната изкусителна шо­коладова торта, която можете да направите за следващия семеен празник и си помислете дали си струва усилието!?

Ако отговорът е „ДА“… да се залавяме за работа!

Междувременно, моля не забравяйте „Шоколадът е ви­наги на мода!“.

Written by:

Published on: 02/06/2014

Filled Under: Книги

Views: 2905

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.