MENU

ARTISTRY Hydra-V™ – решението за дълбоко хидратирана кожа

12079586_994440397264711_6254778626107698070_n

ARTISTRY Hydra-V™ – решението за дълбоко хидратирана кожа

Водата е от първостепенно значение за организма. Тя е жизнена сила, която носи здраве и лекува. Най-големият орган на тялото – кожата, също се нуждае от изобилна, балансирана хидратация, за да бъде възможно най-сияйна, здрава и устойчива на околната среда и другите ежедневни стресови фактори, които предизвикват дехидратацията й. Сега Amway представя ново ниво на грижа за кожата, насочена към дълбоката хидратация: Колекцията ARTISTRY Hydra-V™.

Без значение от сезона, всеки тип кожа се нуждае от хидратация. Въпреки това, изследванията показват, че милиони потребители в цял свят страдат от дехидратация на кожата, която започва още през двадесетте години – без значение дали е вследствие на суха кожа (тип кожа, която е резултат от генетика, хронично заболяване, стареене и други обстоятелства) или на дефицит на вода в най-външните слоеве на кожата.

Базирана на научни постижения в сферата на грижата за кожата, вдъхновени от Аквапорините – откритие, носител на Нобелова награда, колекцията ARTISTRY Hydra-V™ е съсредоточена именно върху дълбоката хидратация на всеки тип кожа. Подобно на напоителна система, аквапорините са канали в клетките на кожата, които пренасят вода през клетъчните мембрани. По този начин, те контролират водното съдържание, регулиране и съхранение и помагат за доставянето на хранителни добавки.
Учените на ARTISTRY™ обаче откриха, че дълбоката и трайна хидратация изисква задълбочен подход, като напояването на кожата с вода не е достатъчно. Техните открития са насочени към подпомагането и подобряването на естествения процес на хидратация чрез контролиране на клетките на кожата. Докато локалната грижа за кожата позволява постигането на благоприятни ефекти, те могат да бъдат само временни, ако съставките не бъдат „заключени“ в кожата. Това откритие вдъхнови учените на ARTISTRY™ да разработят технологията Hydra Complex – тайната за отключването на балансираната хидратация.
Така колекцията ARTISTRY Hydra-V™ отговаря на всички нужди с широка гама от формули, персонализирани за всеки тип кожа. Тя е за по-младите потребители, които все още не се притесняват от признаците на стареене, но се интересуват от сериозна грижа за кожата, която осигурява балансираната хидратация, от която се нуждаят жените на възраст до 35 години.

ARTISTRY Hydra-V™ контролира кожната бариера, за да помогне да се задържи водата и да се създаде възможно най-силната стена. Това се случва благодарение на патентован Hydra комплекс, който съдържа редки и ценни съставки, известни със способностите си да:

  • Освежават: Чиста вода от норвежки фиорди дълбоко хидратира повърхностните клетки на кожата.
  • Възстановяват: Богатите на хранителни добавки минерали от хималайски розови скали подхранват кожата и помагат за подобряването на транспортирането, съхранението и задържането на вода.
  • Ревитализират: Подхранващият екстракт от хавайско акай заключва водата за трайна хидратация и осигурява силна водна бариера на кожата.

Колекцията ARTISTRY Hydra-V™ се състои от 7 продукта, които могат да бъдат комбинирани в индивидуален режим за освежаване, подхранване и ревитализиране на кожата, оставяйки я бликаща от жизненост. Тя изглежда и се чувства по-гладка, по-мека и по-жизнена, и то в само три стъпки.

Стъпка 1: Подгответе кожата
• Свежа почистваща пяна
• Свеж тоник
Стъпка 2: Подхранете кожата
• Концентриран ревитализиращ серум за кожа
Стъпка 3: Хидратирайте кожата
• Лице (изберете един продукт, подходящ за вашия тип кожа):
– Освежаващ гел (за мазна към комбинирана кожа)
– Подхранващ гел-крем (за всеки тип кожа)
– Обогатяващ хидратиращ крем (за нормална към суха кожа)
• Очи:
– Освежаващ околоочен гел-крем

Amway е една от водещите компании за директни продажби в света. Компанията е семейна собственост, основана през 1959 г. в Ейда, Мичиган, САЩ и оперира в повече от 100 страни и територии. Amway предлага повече от 450 продукта в сферата на красотата, здравето и грижата за дома като най-продаваните са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITE™, серията ARTISTRY™ за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpring™.

Written by:

Published on: 26/10/2015

Filled Under: Козметика

Views: 3935

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.