MENU

DD Crème Prodigieuse – Вашето красиво оръжие в града

nuxe1

DD Crème Prodigieuse – Вашето красиво оръжие в града

Всяка съвременна жена има нужда от оръжие, за да поддържа безупречна красотата си в градски условия. Оръжие, което да отговаря на динамичното й ежедневие и като мощен съюзник да държи далеч всички агресивни за кожата фактори от околната среда. Е, дами, приветствайте DD Crème Prodigieuse®, първият Daily Defense крем от NUXE, който ще бъде вашето красиво (и предано) оръжие в града.

Удивителен продукт от ново поколение, DD кремът е новият разкрасяващ съюзник от NUXE и вашата тайна за красива кожа и блестящ тен в забързаното градско ежедневие.

Какво е изключителното му действие?

NEW_DD cremefleurs_11. DD кремът осигурява идеална защита на кожата от оксидативния стрес, замърсяването и UV-лъчите. Това се случва благодарение на специален Daily Defense комплекс, състоящ се от:
– Антиоксидантни полифеноли от синя имортела и Витамин Е
– Екстракт от карите, предпазващ кожата от замърсяване
– Екрани за защита на кожата от UVA и UVB лъчите
2. DD кремът осигурява 8-часова хидратация, благодарение на растителен глицерин.
3. DD кремът изравнява и разкрасява тена, благодарение на минерални пигменти. А включеният във формулата екстракт от бял чай разкрива блясъка и сияйния вид на кожата.
4. DD кремът се предлага в 2 нюанса и е с 12-часово трайно покритие. Разкрива естественото излъчване на кожата и оставя несравнимия аромат на Huile Prodigieuse®.
Crème Prodigieuse® е експертна гама от 4 продукта за ежедневна хидратация и тонус. Създадени да предпазват кожата от оксидативния стрес, те ви докосват с впечатляващи аромати и текстури, носещи несравнимо удоволствие при употреба. Съобразени с модерния динамичен начин на живот, те са вашия ежедневен ритуал за красота.

През 2015 г. гамата Crème Prodigieuse® представя своето съвършено допълнение – DD Crème Prodigieuse®, един удивителен нов продукт за по-здрава и красива кожа всеки ден.

Written by:

Published on: 17/03/2015

Filled Under: Козметика

Views: 4200

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.