MENU

Линдзи Лоън поддържа форма със S фактор

lindsay-lohan-16502

Линдзи Лоън поддържа форма със S фактор

Линдзи Лоън е голям фен на нова система от упражнения, наричана S фактор. Актрисата определя любимия си спорт като „еротична йога”, тъй като упражненията са микс от танци, Пилатес и йога. Според нея чувствените движения й помагат да поддържа фигурата си гъвкава и стройна.

„Всяка жена трябва да опита тренировката по еротична йога. Наистина е възбуждащо – всички тези жени в полутъмната зала, които правят много секси движения. Сексуалният заряд се покачва, а това е полезно за самите нас. Така опознаваме тялото си и се освобождаваме от задръжките на ума.”, обяснява Линдзи Лоън и допълва: „Другото предимство на еротичната йога е потенето, а това е наистина добре за тялото ви. Тренировката стартира с йога, след това стречинг упражнения, които се усещат като Пилатес и накрая всеки се движи из залата бавно и чувствено – наистина е красива гледка”.

Lindsey

Въпреки че е много доволна от резултата, актрисата е фен само на първата част от програмата S фактор. За втората признава, че не се чувства готова и дори се плаши да упражнява ръцете си на… пилон. „Във втория час от тренировката се правят упражнения на пилон. Но те ме плашат! Пробвах, когато за първи път отидох на еротична йога, но към момента съм по-скоро на принципа „засега ще пропусна“

lindsey2

Според Линдзи Лоън, въпреки че упражненията са трудни, резултатите си заслужават. „Забавно е и се потя толкова много. Ще бъда честна – наистина е трудно, но се чувствам толкова добре, след като тялото ми даде най-доброто от себе си…“, споделя чаровницата.

Прочетете още:

Здравословните мании на звездите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.