MENU

Ето как хобитите пътуват безопасно в Средната земя (видео)

hobbit

Ето как хобитите пътуват безопасно в Средната земя (видео)

Вероятно всички биха обръщали по-голямо внимание на обичайните правила за безопасност, преди всеки полет, ако бяха измислени атрактивни и оригинални начини за рецитирането им от екипажа. Е, новозеландската авиокомпания Air New Zealand го направи и се превърна във фаворит на всички фенове на Толкиновите поредици „Властелинът на пръстените“ и „Хобитът“. И не само.

Авиокомпанията е заснела най-епичното някога видео за правилата за безопасност при пътуване със самолет, в което главни герои са любимите на мнозина хобити. Актьори от лентите и екипажът на авиокомпанията оживяват като стюардеси елфи, орки с кислородни маски, магьосника Гандалф и джуджета, а като пътници се появяват Илайджа Ууд (Фродо), режисьорът на поредиците Питър Джаксън и Ричърд Тейлър, който отговаря за спец ефектите във филмите. На финала, Илайджа Ууд, в безопасност в Графството, пожелава на пътниците „приятно пътуване“ по нетрадиционен начин.

Новозеландската компания определено спечели феновете на Толкин и още повече засили очакването на третия филм от поредицата „Хобит“. Премиерата му ще бъде през декември.

Насладете се на едно вълнуващо и приказно пътуване из Средната земя, организирано с любезното съдействие на Air New Zealand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.