MENU

“По пътя на отмъщението (Два гроба)”

 

Издател: БАРД
Автор: Дъглас Престън, Линкълн Чайлд
Страници: 528
Цена: 15,99 лв

“Преди да поемеш по пътя на отмъщението, изкопай два гроба” – Конфуций

На Пендъргаст му предстои да научи по трудния начин колко верни са тези думи.

po-patya-na-otmashtenieto-dva-groba_1След като жена му Хелън е дръзко отвлечена пред очите му, специален агент Пендъргаст се впуска в яростно преследване на похитителите и ги гони през цялата страна и в Мексико. Но тогава нещата се объркват ужасно и трагично – похитителите се измъкват, а съсипаният Пендъргаст се оттегля в апартамента си в Ню Йорк и се изолира от целия свят.
Но когато в няколко хотела в Манхатън се извършва серия ужасни убийства, дело на момче, което има едва ли не свръхестествена способност да избяга от преследвачите си, лейтенант Д’Агоста от нюйоркската полиция се обръща към приятеля си Пендъргаст за помощ.
Макар че отначало няма желание да се занимава със случая, Пендъргаст бързо открива, че убийствата са послание от похитителите на жена му. Но защо е нужно то? И какво означава?
Когато похитителите посягат отново на най-близките на Пендъргаст, агентът от ФБР тръгва по пътя на отмъщението, решен да унищожи враговете си. Пътят го отвежда дълбоко в безкрайните гори на Южна Америка, където Пендъргаст се озовава лице в лице със старо зло, което вместо да е заличено отдавна, започва отново… и последиците от това могат да разтърсят света.

Written by:

Published on: 03/02/2015

Filled Under: Книги

Views: 2311

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.