MENU

Красива коса всеки ден

 

Красива коса всеки ден

Красива коса всеки ден

Косата е най-красивият ни аксесоар, а само здравата и подхранена коса е наистина красива. Тя е мека, еластична, с естествен блясък, без пърхот, накъсани краища и цъфтежи. Но за да бъде такава, трябва да се грижите отговорно и търпеливо за нея. Ето как можете да имате красива коса всеки ден.

Красивата коса не е само добре оформената прическа. Тя пращи от сили и здраве от корена до върха, заслепява с блясъка си и устоява на всички предизвикателства на околната среда. За съжаление в ежедневието рядко си даваме сметка, че и най-малките, незабележими фактори влияят на здравето на косата. В резултат тя става суха, вяла, изтощена, накъсана, възможно е да се появи и пърхот.

Особено важно, за да неутрализирате тези реакции е да подхранвате косъма в дълбочина и да му осигурявате всички необходими хранителни компоненти, които да компенсират загубите през деня. При повредената коса, кутикулът е груб и косата изглежда безжизнена, лишена от блясък и не е в състояние да отразява светлината. А слабата и безжизнена коса  се нуждае от възстановяване в дълбочина и изглаждане на повърхността на косъма.

Това може да става както чрез консумирането на много здравословна храна и много вода, така и чрез спазване на някои основни правила в разкрасителната рутина – да я връзвате и защитавате в студено и ветровито време, да я миете с хладка вода, да не прекалявате с боядисването, стилизантите и термичното третиране, да я постригвате редовно.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Не на последно място, за да се радвате на красива коса всеки ден трябва да използвате подходящите за нуждите й козметични средства. Това означава формулата да съдържа онези съставки и компоненти, които липсват на косъма и отговарят на особеностите му, които имат нежно и меко действие към скалпа и се борят за отстраняване на конкретен проблем. В противен случай, ако не е правилно подбран дори най-скъпият шампоан няма да даде ефективни резултати.

За да имате повече опции при избора на подходяща гама грижи за косата ви предлагаме някои от най-новите продукти на козметичния пазар. Освен, че са разработени с най-иновативните технологии, те действат интензивно и експресно, така че да ви гарантират красива коса всеки ден.

Written by:

Published on: 18/02/2014

Filled Under: Козметика

Views: 5267

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.