MENU

Кралицата на тениса Мария Шарапова представя Avon LUCK

 

Avon LUCK - за НЕЯ и за НЕГО

Avon LUCK – за НЕЯ и за НЕГО

Козметичният гигант AVON с радост съобщава, че новата голяма звезда в портфолиото им – парфюмът Luck, вече може да бъде закупен в България. AVON Luck е ухание, което празнува успехите в живота, олицетворявайки представата за харизматичната личност, която сама определя късмета си. Луксозният аромат със сигурност ще намери място в колекцията на всеки, който знае как да постигне успехите си.

В средата на юни козметичната компания обяви началото на едно много успешно партньорство. Договорът им с най-печелившата тенисистка в света предизвика вниманието на целия козметичен бранш, а парфюмът, на който Шарапова слага името си, се превърна в най-дългоочаквания аромат. Луксозният аромат, подкрепен от световната тенис звезда Мария Шарапова, може да бъде поръчан на представител или онлайн на AVON.BG от 2 октомври.

Самата Мария споделя, че е изключително развълнувана от сътрудничеството си с AVON.Парфюмът олицетворява всичко, към което някога съм се стремяла и за което продължавам да работя всеки ден. Радвам се, че сега всички могат да се почувстват толкова върховно, колкото и аз. Много е важно за една жена не само да се чувства уверена и успяла, но и да усеща, че късметът я следва във всеки един момент.”, казва тя.

Провокативният аромат се предлага в мъжки и женски вариант, съблазнявайки с чувствени нотки, напомнящи на неустоимия звезден блясък. Вдъхновени от живота на богатите и известните, създателите на парфюма умело вплитат в дизайна на луксозното шишенце неразделни елементи от ежедневието им. AVON Luck за Нея е създаден така, че да се превърне не само в любим аромат, но и да заеме постоянно място като стилен аксесоар, напомнящ елегантен клъч. Дизайнът на опаковката на AVON Luck за него създава усещане за богатство. Стилната капачка изглежда като луксозна щипка за пари, която е идентификатор на всеки успял мъж.

Като топ тенисистка в световен план, Мария Шарапова е в непрекъснато движение като едновременно с това успява да поддържа и разраства своето бизнес присъствие на международната сцена. Империята й обхваща всички бизнес сектори като продължава да представлява големи брандове като Porsche, TAG Heuer, Nike, Evian, Head, Supergoop и Samsung. Мария е атлет, дизайнер, бизнес дама, филантроп и медиен магнат с над 12 милиона фенове в социалните мрежи, като заема и първо място в класацията на Bing за най-търсен спортист през 2013 г. През 2007 г. Мария става посланик на добра воля по Програмата за развитие на ООН (UNDP), като участва активно и в редица проекти, свързани с трагедията в Чернобил в родината й. Шарапова е и основател и творчески директор на проекта Sugarpova (www.sugarpova.com), който стартира през август 2012 г.

Written by:

Published on: 20/10/2014

Filled Under: Козметика

Views: 2548

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.