MENU

Поли Генова представи Mark

Поли Генова представи Mark

Преди броени дни, на ексклузивен мини концерт-парти пред отбрана публика, Поли Генова представи музата, даваща й вдъхновение в последно време – Mark. Със стила си, с дързостта си, с разнообразието, което й осигурява, със свободатата, която й дава да бъде себе си и да изразява творческата си натура, Mark. пленил сърцето на певицата още при първата им среща. А сега се готви да направи това и с всички онези момичета, които не се страхуват да бъдат различни, смели, щури. Кой е този магнетичен образ и как успява с такава лекота да въздейства на дамите?

Фенове на Поли Генова, спете спокойно! Mark. не е мъж. Mark. e най-новата гама декоративна козметика в портфолиото на гиганта Avon – избрани продукти от декоративната козметика, отличаващи се с подчертани стил и качество.

Оказа се, че Поли Генова и Avon работят в колаборация по проекта Mark. от близо 6 месеца. Чаровницата е не само лице на новата линия, но и нейн глас пред широката аудитория. Вдъхновена от новото си красиво начинание, тя записва и най-новия си хит – „Споделяме едно сърце“, провокиращ всички жени да бъдат прекрасни, дръзки, вдъхновени, да не се страхуват да изразяват себе си.

„Не се страхувайте да следвате поривите си, да следвате онова, което ви казва вътрешният ви глас. Това е вашето истинско Аз и ще ви помогне да се чувствате добре в кожата си“, призова Поли Генова и не скри, че Mark. отговаря съвсем точно на нейната ексцентрична, щура и винаги готова за промяна страна от личността. Може би точно затова синхронът между продуктовата линия и лицето, между проекта и представянето изглежда така съвършен!

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Поканените да споделят официалното представяне на Mark. пред света журналисти, блогъри и няколко късметлии, спечелили покана от самата Поли Генова, имаха възможността не само да се насладят на мелодичния й глас, но и да тестват продуктите с грим сесия от професионалист в специално обособена за целта зона. А след това си откраднаха по една снимка и широка усмивка за спомен.

Да, сега тандемът Avon Mark – Поли Генова прави най-дръзките и интересни резултати в грима и визията възможни. А тяхното мото „Ние вдъхновяваме. Ти твориш“ и разнообразната цветова палитра на продуктите, позволява на всички почитатели на стила и красотата да приемат без страх това предизвикателство. Вие от тях ли сте? Ето едно кратко ревю на гамата, за да прецените:

– Безспорният хит на линията Mark е иновативната спирала за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване.

– Ако искате да постигнете магнетичен и сияен поглед с професионален резултат, изберете кремообразните сенки за очи Avon Mark.

– По-дръзка визия пък придават смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект Avon Mark Plum It, обогатено с екстракти от колаген, ретинол и кофеин за обем и видимо изглаждане на устните.

– За впечатляващ финален завършек ви препоръчваме лака за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine, който дава свободата да творите, вдъхновени от най-актуалните тенденции!

Written by:

Published on: 07/03/2017

Filled Under: Галерия, Събития

Views: 4140

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.