MENU

Конкурс „Да четем заедно“

kniga_1

Конкурс „Да четем заедно“

Със застудяване на времето, все по-често ни се иска да се сгушим под одеялото с чаша чай и хубава книга в ръка. А какъв по-хубав (и разнообразен) начин да прекараме дългите вечери на затворено? И въпреки че жанровите предпочитания са изключително многообразни, с нашите приятели от издателство „Тиара Букс“ решихме да организираме конкурс, посветен на всеобщото ни желание да четем. Включете се и можете да спечелите екземпляр от най-новия роман в каталога им – „Морето на спокойствието“, обявен за една от “Най-добрите книги на 2013-та година”.

Ето условията на конкурса:

 • Харесайте страницата на сайта Sense4Style.com във Facebook – https://www.facebook.com/Sense4Stylecom
 • Харесайте страницата на издателство „Тиара Букс“ във Facebook – https://www.facebook.com/tiarabookspublishing
 • Споделете линка за конкурса
 • В коментар под статията в сайта отговорете на следните въпроси (моля, изписвайте двете си имена):

1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?

poster_1

Крайният срок за отговори е 23:59 ч. на 14.11.2015 г. Трима от участниците ще получат екземпляр от най-новото издание на „Тиара Букс“ – „Морето на спокойствието“. Имената им ще бъдат обявени на 16.11.2015 г. във Facebook страницата на Sense4Style.com. Най-вдъхновяващите отговори ще са с предимство 😉

Успех!

Прочетете още:

Факти, които само читателите на хартиени книги ще разберат

Най-добрите (и правилни) пози за четене на книга

10-те закона за уважение към книгите

13 Responses to Конкурс „Да четем заедно“

 1. Avatar Йорданка Савова says:

  1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
  2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
  3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?

  • Avatar Йорданка Савова says:

   Оххх извинявам се за празния пост..обърках се..
   1. Четенето на хубава книга за мен е начин да се отпусна. Приятен начин да се отдалеча от сивото ежедневие и да се потопя в един друг свят. Опитвам се да отделям повече време за книги, но в забързаното ежедневие не е много лесно. И все пак винаги имам книга в чантата 🙂 Просто четенето е нещо повече от хоби и страст за мен 🙂

   2. “Рискована любов” на Керелин Спаркс ми е фаворит. Забавна, лека, интересна история, страхотни герой..Нямам забележки 🙂

   3. В началото си мислех, че “Морето на спокойствоето” е книга, с често срещан сюжет..Но после прочетох откъс и осъзнах, че е от книгите, които те белязват. Малко са книгите, които са ми влияли по такъв начин, но то просто от първите редове се разбира кога една книга ще те бележи. И съм на 100% сигурна, че “Морето на спокойствието” е от тези книги. 🙂

 2. Avatar Биляна Матева says:

  1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
  3а мен четенето на хубава книга е огромно удоволствие. Каквото и да правя през деня, нямам търпение да се прибера и да почета. Да се потопя в историята винаги оправя настроението ми, независимо какво ми се е случило през деня. В момента време имам доста за четене и си чета почти през целия ден. Скоро няма да мога, но съм решила, че няколко глави преди лягане, са идеалния край да завършиш деня.

  2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
  Имам доста любими книги и поредици от издателството, но в момента ми е най-интересна “Хард Инк” на Лора Кей. Книгите, които са излязли до момента ми бяха страшно интересни и с нетърпение очаквам и останалите. Имам огромни надежди, че издателството ще издаде и новелките към поредицата, защото не е същото без тях. А тази поредица ми е любима защото в нея има интрига, екшън, страстна любовна история и хубави, секси мъже, в които няма как да не се влюби човек.

  3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?
  Първото ми впечатление за нея е, че е доста тежка книга. Чела съм няколко подобни и макар да са доста тъжни, подобни книги са най-запомнящи се. Мисля, че и “Морето на спокойствието” ще е такава. Определено искам да я прочета.

 3. Avatar Nevyana Nikolova says:

  1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
  Четенето на хубава книга за мен е истинско приключение и невероятно удоволствие . Чрез книгите се срещам с различни герои – добри и лоши , реални и измислени , посещавам други светове и вселени , изживявам радост и тъга , любов и омраза , възхищение и презрение . Всички емоции на героите стават и мои . Всичко това ще бъде невъзможно без съществуването на книгите . Всяка книга ражда мечта . Отделям време да чета след като приключа с ангажиментите си за деня .
  2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
  Поредицата ” Бевълстоук ” от Джулия Куин . Харесвам увлекателния стил на писане на авторката и интересните истории , които описва в книгите .
  3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?
  Прочетох откъс от книгата . Очаквам затрогваща и емоционална история за разбити чувства и мечти , сюжет , пълен с изненади и щастлив край .

 4. Avatar Ева Красимирова says:

  1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
  Моята зона на комфорт се състои от хубава книга гарнирана с чаша кафе и един от онези люлеещи се столове в който да се разложа в буквалния смисъл на думата.Това е моя начин да си отпочина от натовареното ,еднообразно и дразнещо ежедневие ….
  Жалко само дето първо ,че вече си нямам такова люлеещо столче и второ, напоследък рядко ми си отдава шанса да почета с чаша кафе необезпокоявана от никого.Това разбира се съвсем не означава ,че се лишавам от лукса да си поглезя душичката с хубава книжка.Както има една приказка:”Ако живота ти поднесе лимон,ми направи си лимонада”..Та ,в този ред на мисли след като с времето се примирих ,че няма пълно щастие свикнах да чета навсякъде и във всеки един удобен момент/или пък не чак толкова удобен :)/.Номера се състои в това да “изключиш щепсела” на заобикалящите те дразнители и да преминеш на режим ” моята зона на комфорт “.Ето и един пример…Миналата седмица ми се наложи да отскоча до личния лекар.Пристигам пред кабинета и гледам такава опашка от чакащи пациенти се бе извила ,че в първия момент ми дойде на ум да се откажа да чакам ред.В последствие обаче си рекох ,че просто ще се възползвам от предоставената възможност чакайки да почета от книгата ми “за път”,която винаги разнасям в грамадната си чанта. И така, вместо да се изнервям от чакане, около 20 минути се наслаждавах на едно доста добро криминале:))).Разбира се, бях доста зорко наблюдавана от чакащите хора наоколо но това за мен отдавна не е проблем:)))Аз, си чета винаги така нестандартно:) при всеки отдал ми се шанс.

  2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
  Имам си две любими поредици.Едната е “Рискована Любов” а другата “Войните на Посейдон”.Напоследък много обичам да чета паранормална романтика и тези две поредици просто ми скриха шапката.Много са забавни,интересни и едновременно с това всяка една история е затрогваща по свой собствен уникален и неповторим начин.

  3. Какво е предпочитaното /първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?
  Първо много ми хареса корицата.А, при мен фактор корица играе важна роля.Нямам идея защо,но когато я зърнах веднага в съзнанието ми изникна мистичните останки на Титаник снимани под водата…Може би е свързано с това колко преходно е всичко в живота….както и да е..
  Очакванията ми за книгата са ,че ще предизвикат доста силен ураган от различни чувства в мен.От прочетения откъс останах с впечатлението ,че това няма да е една от онези характерни тинейджърски истории.Надявам се само края да е добър.

 5. Avatar Величка Божинова says:

  Здравейте! Страниците на сайта и на издателството съм ги харесала отдавана.
  Споделих линка на играта, за която ви благодаря защото вече са рядкост игрите с наистина смислени награди.
  Моите отговори на въпросите са :
  1. Четенето на книги ми е едно от най-любимите удоволствия. Харесвам да чета различни по жанр книги, които ми носят различни емоции, които ме откъсват от еднообразието на ежедневието. Най-много чета през почивните дни или вечер преди лягане, но и през другото време успявам да отделя (по-скоро да открадна) час-два за някоя хубава книга, в която съм се потопила. Ако съм попаднала на истински завладяващо четиво, то започвам да нося книгата с мен навсякъде и я отварям при всеки възможен случай – примерно докато чакам автобус, даже в обедната ми почивка съчетавам похапването на сандвич с прочитането на няколко странчики.
  2. От поредиците на “Тиара Букс” харесвам много Братството на меча защото е на една от любимите ми тематики – замъци, кланове, рицари, врагове, битки, предателства и на фона на всичко това винаги има някоя страстна любовна история.
  3. Първото ми впечатление за “Морето на спокойствието” естествено е от корицата – много е красива и някак меланхолична. Под заглавието пише, че е зашеметяваша история за две самотни души – това ме заинтригува. И въпреки че според анотацията историята е за обезнадеждено момиче с тежка и драматична съдба, оставам с впечатлението, че краят ще е може би оптимистичен. Предполагам, че това пречупено момиче ще ни покаже, че колкото е трудно, толкова е и важно да бъдем силни и да се изправим след като живота ни е съборил…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.