MENU

Орлин Павлов разкри активната страна от живота си

Орлин Павлов разкри активната страна от живота си

Орлин Павлов разкри активната страна от живота си

Един от най-обичаните български артисти Орлин Павлов влиза в ново апмплоа. Лицето на козметичната компания AVON предизвиква сетивата ни със своя линия аромати и продукти грижа за тялото.

Серията AVON Sport беше представена на специално събитие в заведението на популярен хотел в София. Предназначена за активния мъж, тя подчертава различни черти от неговия характер, благодарение на които той успешно съчетава работа, спорт и удоволствие в забързаното си ежедневие.

Колекцията AVON Sport е вдъхновена от неустоимата сила и чар на активния мъж, който всеки ден се изправя пред хиляди предизвикателства, никога не спира на едно място и иска да надскочи себе си. В многобройните си роли той трябва да се чувства винаги уверен и изпълнен с енергия, за да работи, да спортува и да се забавлява на 100 процента. Трите линии от серията – Action Kick, Dynamic Fresh и Bold Focus, олицетворяват три различни черти от характера на мъжа, обединени от общата любов към спорта.

DSC_1108_1„Макар да не е най-известното ми хоби, спортът е неразделна част от моето ежедневие. Денят ми винаги започва със сутрешен джогинг и рядко минава без здравословна доза фитнес упражнения. Серията AVON Sport е предназначена именно за динамичните и активни мъже, които непрекъснато трябва да балансират между работа, семейство и забавления”, споделя лицето на серията Орлин Павлов. „Радвам се, че AVON видяха в мен именно този успял активен мъж! За мен това значи, че се справям с предизвикателствата, които понякога дори сам поставям пред себе си.”
Ароматът Dynamic Fresh е за енергичния мъж. С него денят му започва с летящ старт, за да се чувства изпълнен с енергия във всеки един момент. Тук парфюмеристите на AVON са събрали на едно място сокове от цитрусови плодове, ледена свежест и чист мускус, които осигуряват свежест, чистота и позитивна енергия във всяка една ситуация.
Ароматът Action Kick освобождава пълния потенциал на способностите и разкрива характера на градския воин. Ароматът на сандалово дърво, кардамон и здравец дава усещане за истинска сила и непоклатима енергия, която помага на решителния мъж смело да се изправи пред най-трудните предизвикателства и да излезе от тях като победител.
Ароматът Bold Focus е за истински силния мъж, винаги фокусиран в постигането на своите цели. Пленяващият аромат на босилек, ветивер и палмово дърво разкрива увереността и силата на мъжа, който никога не се съмнява в успехите си.

Written by:

Published on: 12/05/2014

Filled Under: Козметика

Views: 3239

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.