MENU

“Изкуството да творим. Материали и основни техники”

Издател: ИнфоДАР
Автор: Колектив на ДеАгостини
Страници: 64
Цена: 14,99 лв.

Книгата “Изкуството да творим. Материали и основни техники” е част от нова серия практически ръководства, предназначени да развият вашата креативност при създаването на украси и художествени проекти.

Materiali e Tecniche base_BG_Front (5cm)_1За да изработим умело лични творчески проекти, да се научим да украсяваме дома си с весели и оригинални предмети, да направим неповторими коледните празници, като използваме блестящи украси, да създадем пъстри и духовити декорации за детската стая и да изработим кутии, торбички, покани, картички, албуми, нови тетрадки и папки, е необходимо да овладеем основните техники на изработка и да опознаем отлично материалите и инструментите, с които ще боравим.
Книгата “Изкуството да творим. Материали и основни техники” съдържа всички указания за това и представлява истинска енциклопедия на ръчното творчество. Тя Ви предоставя подробна и достъпна информация, за да се научите какви материали да подберете и как да ги приложите по най-добрия начин, как се използват инструментите и как се съчетават цветовете и избират декоративните елементи. Когато изучите тези тънкости, ще можете сами да създавате вашите проекти и да реализирате идеите си.
ИЗКУСТВОТО ДА ТВОРИМ е нова серия от малки и практични по своя обем книги за забавление и подкрепа на индивидуалното творчество. Истинско съкровище, скрин с идеи за изработване на различни интересни предмети, накити, украси, които са идеални за празници, специални поводи, декориране на дома, за забавление на децата или просто да впечатлим своите приятели.

Книгите „МАТЕРИАЛИ И ОСНОВНИ ТЕХНИКИ”, „ИДЕИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ” и „ИДЕИ ЗА КОЛЕДА”, които ще ви представим последователно, съдържат ясни и прости инструкции, придружени от подробна информация и илюстрирани с фотографии, които насочват читателя през различните фази на работа, необходими за изработване както на прости, така и на сложни проекти. Всяка страница на даден проект съдържа описание на необходимите инструменти и материали, нивото на трудност и времето необходимо за изпълнение.
На читателя му остава да прелисти страниците на тази нова серия от книги и да развихри въображението си!

Written by:

Published on: 30/11/2015

Filled Under: Книги

Views: 2220

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.