MENU

MasterCard представя Priceless Cities – платформа за пътуване за нуждите на българските туристи

MasterCard представя Priceless Cities – платформа за пътуване за нуждите на българските туристи

MasterCard обяви старта на своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България. Priceless Cities е единствена по рода си глобална платформа, която популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни оферти, които сега са на разположение и за българите.

Чрез Priceless Cities, MasterCard предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града, включително Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика.

Според скорошното проучване MasterIndex 2015 българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

“Целта на MasterCard винаги е била да предоставя решения и услуги, които да подхождат на динамичното, променящо се ежедневие на днешния потребител. Това е причината, поради която даваме възможност на българските картодържатели да се наслаждават на уникални преживявания, ексклузивен достъп и атрактивни оферти чрез глобалната платформа за пътуване на MasterCard – Priceless Cities. Без значение къде по света е човек, платформата е разработена така, че да отговаря на неговите потребности и в същото време да му позволява да споделя интересните неща през социалните мрежи“, разказа Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

Palacio de Comunicaciones, Madrid, Spain --- Image by © Image Source/Corbis

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?“ по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Българските картодържатели могат да регистрират профили и да се запишаt за последните оферти на https://www.priceless.bg

Written by:

Published on: 30/11/2015

Filled Under: Пътешествия

Views: 2307

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.