MENU

Флирт по телефона – SMS идеи

 

Флирт по телефона – SMS идеи

Флирт по телефона – SMS идеи

В ерата на технологиите флиртът между половете е много по-лесен и комфортен. Чрез SMS-ите и социалните мрежи можеш да поддържаш интереса на човека, по когото си падаш и сякаш да кажеш много повече, отколкото при личен контакт. Но все пак трябва да знаеш как да подходиш, за да предизвикаш ответна реакция, без да прекаляваш, нали?

„Хей”, ти ;)“ – просто, но сладко послание с намигване за флирт и без ангажименти. Можеш да го изпратиш по всяко време на деня, а за още по-флиртуващ ефект – когато засечеш въпросната тръпка някъде в училище. Щом видиш, че чете SMS-a ти, осъществи визуален контакт и се усмихни. Няма как да те подмине.

„Зеленото ти стои страхотно ;)“ – още един вариант за SMS от близко разстояние (или за по-късно започване на разговор). Някой трудно може да остане безразличен към комбинацията от комплимент и флиртуващо намигване. Най-малкото ще получиш благодарствен отговор.

sms1Здравей, аз съм… (име). Запознахме се… (място). Току – що чух песента, за която ми спомена….(или друга тема от разговора ви)“ – това е идеален вариант за SMS към човек, когото току-що си срещнал/а. От една страна му напомняш къде сте се запознали, а друга оставяш разговора отворен. И преценяваш реакциите.
„Сериозен проблем: не мога да спра да мисля за теб.“ – кое момче не би се усмихнало, когато прочете този SMS? Малко ласкателство върши голяма работа във флирта по телефона.
„Какво би избрал… да заседнеш в асансьора (или подобно) или да се помотаеш с мен през уикенда?“ – чудесен SMS да поканиш обекта на интереса ти на среща, без да сваляш гарда.Не се страхувай да покажеш глупавата си страна – момчетата (и момичетата) харесват това.
„Никой от приятелите ми не иска да гледа филма… (име). Ти би ли го гледал?“ – изключително удобен и деликатен начин да си уредиш среща. Ако не просто ще замажеш положението с някакво измислено проучване.

„Скучно ми е. Какво ще кажеш за една разходка / кино / кафе?“ – кой е казал, че SMS-и се пишат само вечер или по определен повод? Така ще демонстрираш спонтанната си страна, а и ще провериш до колко той се интересува от теб и свободното ти време.

 „Хей, рожденико… какво е желанието ти за рождения ти ден?“ – SMS, с който хем ще излезеш от клишето „Честит рожден ден!“, хем ще демонстрираш закачливост и ще провокираш фантазията на получателя.

„Добро утро, сънливко… Пожелавам ти хубав ден!“ – този SMS е за по-напреднал етап на комуникация. Чрез него ще покажеш на тръпката си, че е първото нещо, за което си се сетил/а, щом си отворила очи. И ще се увериш, че от другата страна е същото.

„Сладки сънища… :)“ – невероятно е как тези две простички думи съдържат толкова провокативен подтекст. Понякога кратките послания са най-добрият начин да покажеш интерес.

Да добавиш някоя изпробвана идея?

Written by:

Published on: 11/02/2014

Filled Under: Сърдечни трепети

Views: 12218

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.