MENU

Ева Мендес и Райън Гослинг чакат бебе

eva-mendes-ryan-gosling1

Ева Мендес и Райън Гослинг чакат бебе

Актрисата с гореща кръв Ева Мендес очаква бебе от половинката си и нейн колега Райън Гослинг, гръмнаха американските таблоиди. Според новината, звездата е в седмия месец.

Източник, близък до двойката е потвърдил слуховете за бременността на 40-годишната актриса, които плъзнаха още в началото на годината. “От известно време тя е готова за майчинството”, разкрил той.

Пред него Райън Гослинг споделил, че е напълно отдаден на отношенията с актрисата, но не желаел двамата да сключат брак.

“Райън е отрасъл без баща и затова винаги е казвал, че когато един ден има деца, ще е близо до тях. Но не смята, че двамата трябва да се оженят, защото имат бебе. Ева обаче е на мнение, че е важно нейният живот да е изцяло преплетен с неговия”, допълва източникът.

33-годишният Райън Гослинг започна връзката си със 7 години по-възрастната от него Ева Мендес през 2011 г. и първото им пътуване като двойка беше до Дисниленд в Анахайм, щата Калифорния. Преди това Гослинг имаше връзка с колежката си от филма “Тетрадката” Рейчъл Макадамс, поддържаше роматични отношения и със Сандра Бълок от 2001 до 2002 г. Мендес пък имаше 9-годишна връзка с музиканта Джордж Аугусто, а след това се срещаше и с актьора Джейсън Съдейкис. Това ще е първо дете и за двамата.

Близки до звездната двойка разкриха, че от известно време Райън Гослинг и Ева Мендес ту се разделяли, ту се събирали. През октомври 2013 г. сп. “Лайф енд Стайл” съобщи, че Райън Гослинг и Ева Мендес са прекратили връзката си. Но месец по-късно двамата бяха забелязани отново заедно. Същата година те играха родители в драмата “Мястото отвъд дърветата”. Дали пък не е било поличба?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.