MENU

Бижута Invoke – перфектният завършек за всяка визия

Бижута Invoke – перфектният завършек за всяка визия

Първият бутик на бижутерийния бранд Invoke отвори врати в Paradise Center със специално събитие. Магазинът Invoke Selection предлага избрани бижута от най-висок клас, отговарящи на предпочитанията дори на най-взискателните дами. Водещ на събитието беше моделът Александра Петканова, която се довери на бижутата Invoke за ослепителната си визия на събитието.

Бутикът Invoke Selection представя селекция от най-луксозните модели на бранда. Уникалното при бижутата на Invoke е прецизната ръчна изработка. Всеки кристал се шлифова, поставя се ръчно и се инкрустира идентично на диамантите.
„Тук дори най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си вид, ще открият точния акцент за перфектен завършек на визията си. Аз се доверих на моделите на Invoke и няма да крия, не спирам да получавам комплименти“, призна Александра Петканова.
Ослепителният модел направи бижутата Invoke част от своята блестяща визия, като стана лице на бранда. Александра Петканова засне специална фотосесия за актуалния каталог на марката, снимки от която красят бутика Invoke Selection.
Сред гостите на събитието бяха Мона Гочева, Сашка Васева и стилистът на звездите Стоян Апостолов, който изказа специален поздрав към екипа на Invoke. За доброто настроение на вечерта допринесе и популярният DJ Николай Въжаров.
Всички присъстващи на събитието се насладиха на блясъка на бижутата в бутика, сред които модели от Диамантена серия, отличаваща се с изящни форми, серия Розово злато, разчупващи ежедневната визия и бижута с многоцветни кристали, добавящи акцент към визията. Разнообразието от форми и материали прави бижутата подходящи аксесоари за всеки повод – както за динамичното ежедневие, така и за специалните поводи.
Бижута Invoke са на българския пазар от 2013 г. Брандът се отличава с изящни форми, прецизна ръчна изработка и модерен дизайн. Градовете, в които могат да се намерят атрактивните бижута са София, Бургас и Пловдив. Тази година бижутерийният бранд откри своя първи бутик Invoke Selection в Парадайс център, предлагащ избрани модели от най-висок клас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.