MENU

Ким Кардашиян и Кание Уест: Не е трудно да бъдеш семеен

kim_kanye1

Ким Кардашиян и Кание Уест: Не е трудно да бъдеш семеен; сн. VOGUE

Реалити звездата Ким Кардашиян и рапърът-моделиер Кание Уест, които сключиха брак на 24.05. 2014 г. с пищна церемония във Флоренция, не крият, че очакват с нетърпение първата си годишнина. „Не е трудно да бъдеш семеен”, казват с усмивка двамата.

34-годишната красавица споделя: „Наш приятел ни подари сафари в Африка за сватбата, но мислим да си останем вкъщи и да се отпуснем”.

И за двамата месец май е твърде натоварен, за да искат нещо, различно от нежно спокойствие у дома. Ангажиментите на екстравагантния рапър са планирани за много време напред, но Ким Кардашиян не изключва вероятността в последния момент той да я изненада. По тази причина се опитва да не се навърта около него тези дни, в случай, че е намислил нещо наистина специално за вечерта на годишнината им.

Апетитната звезда от клана Кардашиян обича да говори за отношенията им. „Казват, че първата година от брака е най-трудната. Ако това е най-трудното, съвместният ни живот ще бъде наистина хубав – просто защото не е трудно!”.

kim_kanye

Ким, Кание и Норт; сн. VOGUE

Двамата са родители на 22-месечната Норт и не спират да работят за втори наследник. Споделят, че се опитват всеки божи ден. За Ким Кардашиян това е изтощително, а Кание Уест се е убедил колко по-лесно е било зачеването на малката Норт, в сравнение с опитите им сега.

Според Ким Кардашиян те са минали през редица предизвикателства и първия път, но сега буквално са готови на всичко, за да им се случи второ чудо. Тя казва, че в момента се отърсва от стреса, който я заобикаля и може би точно от това има нужда, за да се случи най-хубавото нещо.

В едно красавицата е сигурна – че не мислят за сурогатна майка на този етап. „Ако се спрем на такъв вариант, то ще е след няколко години неуспешни опити. В момента е твърде рано да мислим за това”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.