MENU

Без Spirit of Burgas тази година

 

Без Spirit of Burgas тази година

Без Spirit of Burgas тази година

Фестивалът Spirit of Burgas няма да се проведе през лятото на 2014 година, съобщи директорът на Общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти” Димитър Маджаров.

Миналата година фестивалните дни от три намаляха до два. Този вариант за община Бургас обаче  се оказа неудачен”, обясни Маджаров и обясни, че събитието е било най-слабото по приходи до сега.

За успокоение на феновете обаче следващата година музикалният фестивал Spirit of Burgas,  ще се завърне на Централния бургаски плаж в оригиналния си тридневен формат. “Ние искаме да бъде фестивал в истинския смисъл на думата – с много сцени, с разнообразни жанрове. Поради тази причина преценихме, че е по-добре да вложим усилията си за 2015 г. С добри хедлайнери, с добри групи”, обясни още Маджаров.

За тази година Общинският съвет гласува 150 хиляди лева за провеждането на фестивала, толкова беше и миналата година. Това е два пъти по-малка сума в сравнение с предходни години. И означава нови разочарования за феновете. Затова администрацията започва подготовка за провеждането на Spirit Of Burgas догодина.

Фестивалът се провежда с подкрепата на фирма-партньор.

Written by:

Published on: 17/04/2014

Filled Under: Събития

Views: 3956

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.