MENU

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM by YSL – цветна целувка с грижа за Вас

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM by YSL – цветна целувка с грижа за Вас

Непослушна, пакостлива, грешна и непокорна… Днешната жена може да претендира да е невинна, но YSL Beauté знае, че тя пръска енергия със своя непокорим чар. С новия балсам VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, чистият сияен цвят се съчетава с разтапящата се на устните подхранваща грижа, която оставя на устните цветна целувка. И се грижи за тях.

През 2017 г., YSL Beauté обръща внимание на игривите черти на любителите на грима с пионера в хибридна формула, който се явява продължение на историята за VOLUPTÉ TINT-IN-OIL. Този весел балсам пристрастява с едно движение. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM е страст без предразсъдъци за мигновено цветно сияние и дълготрайна грижа за устни.

Семейството на VOLUPTÉ никога не спира с едно, когато знае, че две могат по-добре. Подсилвайки подхранващата грижа на балсам с мигновено засияващ цвят, новият VOLUPTÉ TINT-IN-BALM е идеално съчетание в рая на грима.

Благодарение на уникалното двойно ядро, новото бижу на YSL има двойно повече качества – и така дава цялостно уникален ефект за устните. Мигновено външната част осигурява сияен и блестящ цвят, който в същото време е някак жив
В сърцето на балсама, което е във формата на устни, има имплементирана двойна технология „обратно впръскване“. Две формули с две различни текстури на обратно впръскани в този гланц във формата на червило, за да има два ефекта самата формула и така незабравимия финиш на YSL Beauté.
Лесно, леко – бързо като светкавица, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM оставя цветна целувка със сиянието на ефект „току-що захапани устни“. Пристрастяващо, силно, определено става дума за обсебване – колкото повече нанасяте, отново и отново, толкова повече се засилва цветът на устните. Ден след ден подхранващата формула гарантира грижа – балсам, който се разтапя на устните с всяко тяхно докосване. За да бъдеш не невинна. Просто ти – но по-добра!
Балсамът има вграден принт на целувка в своето сърце. Един игрив мотив в сърцето на Yves Saint Laurent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.