MENU

Нежна грижа и цвят от Nivea Lip Care&Colour

nivea

Нежна грижа и цвят от Nivea Lip Care&Colour

Нуждаете се от продукт за устни, който подхранва деликатната кожа, но не натрапва цвета си? Специално за вас NIVEA създаде NIVEA Care&Colour! Новите балсами за устни от най-нежната марка в козметичния бранш, създадени с грижа за устните, съчетава 2 свойства в 1 – интензивна грижа и нежен цвят.

Устните трябва да бъдат добре хидратирани и с неустоим фин блясък, за да са наистина изкусителни. Формулата на NIVEA Care&Colour 2-в-1 се предлага в няколко нюанса, за да посрещне предпочитанията на всяка дама.

Правилната грижа за устните е от изключително значение. За да бъдат устните меки, плътни и неустоими с приятен цвят е достатъчно всяка дама да избере един от трите цвята на новия NIVEA Lip Care&Colour.

nivea_care

Деликатно розово, меко червено и класическото телесно са трите разновидности, между които могат да избират представителките на нежния пол. Пълната грижа за устните от всеки балсам се осигурява от два слоя във всеки NIVEA Lip Care&Colour. Вътрешното ядро е обогатено с провитамин B5 и хидратира в дълбочина устните. Това ги прави по-меки, нежни и съблазнителни. А ефирната цветна обвивка, която го обгръща, придава фин перлен отенък на устните.

Едно нанасяне и устните са хидратирани, нежни, подхранени и със съблазнителен цвят. За неустоими устни – NIVEA Lip Care&Colour.

С NIVEA Lip Care&Colour 2-в-1 всяка жена с минимални усилия ще добави перфектния финален щрих към своя разкрасяващ ритуал.

Written by:

Published on: 19/10/2015

Filled Under: Козметика

Views: 6506

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.