MENU

Нови изкусителни моменти на грижа за устните от NIVEA

borovinki

NIVEA представя новите си попълнения за грижа за устните NIVEA Lip Butter Red и NIVEA Blackberry Shine. Така, дългогодишният опит на NIVEA в сферата на грижата за кожата продължава с новите изкусителни балсами, които са незаменим аксесоар за дамската чанта.

Двата нови продукта NIVEA Lip Butter Red и NIVEA Blackberry Shine съчетават интензивна хидратация и подхранване с деликатен, нежен цвят, за да придадат на устните изкусителен вид.

NIVEA Lip Butter Red притежава познатата богата формула на продуктите от серията Lip Butter, съдържаща масло от ший и натурално бадемово масло. Интензивната формула действа благоприятно на чувствителната кожа на устните, оставяйки усещането за нежност и мекота. С нежен червен оттенък и лек, свеж аромат на френско грозде, NIVEA Lip Butter Red осигурява максимална грижа и удоволствие.

nivea_blackberry

Балсамът за устни Blackberry Shine е със свеж, плодов мирис на къпини. Осигурява дълбока хидратация на устните, като ги прави гладки и меки, а формулата с подбрани пигменти ги дарява със загадъчен червен цвят.

Заедно с появата на новите продукти от серията за грижа за устните, NIVEA подновява цялата си гама с нов изчистен дизайн. Балсамите за устни и кутийките NIVEA Lip Butter не само са с нов дизайн, но също така и със забележителна нова опаковка.

Да, NIVEA Lip Care осигурява грижа за всеки момент.

Written by:

Published on: 05/12/2016

Filled Under: Козметика

Views: 2042

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.