MENU

Study in Italy: Инфо срещи с милански модни академии

NABA_Domus_Picture_2

Study in Italy: Инфо срещи с милански модни академии

Обичате модата и бихте искали да учите мода? Да се потопите в творческия свят на великите дизайнери и да разберете как, откъде и по какъв начин черпят вдъхновението си, за да оставят след себе си легенди? Известните академии за мода и дизайн в Милано – NABA и DOMUS ACADEMY, организират информационни срещи за български кандидат-дизайнери в София, Варна и Пловдив от 15 до 17 март.

По време на презентациите ще бъдат обявени 3 различни конкурса за стипендии в магистърските програми в двете академии. Един от конкурсите е специално за български студенти и е в размер на 50% от таксата за обучение.

Присъствието на събитията е безплатно.
Предварителна регистрация можете да направите ТУК.

В NABA и DOMUS ACADEMY се изучават бакалавърски и магистърски програми на английски и италиански език в сферите мода, дизайн, визуални комуникации и мениджмънт. Студентите работят по реални дизайнерски проекти с някои от най-емблематичните италиански и международни компании като Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers и др. Организират се специални лекции, водени от специалисти от Vogue, Marie Claire, Trussardi и други световноизвестни марки.

NABA и DOMUS ACADEMY имат дългогодишни партньорства с индустрията, които предоставят възможност на голяма част от възпитаниците да навлязат уверено на работния пазар в рамките на една година след дипломирането си.

12082017_10154144305021062_183109882_o

Таксите за бакалавърските програми в академиите се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около 5000 евро на година – близо три пъти по-малко от пълния размер.

Bloomberg Businessweek нарежда DOMUS ACADEMY сред топ дизайнерските академии в света, а известни възпитаници на академията са главният редактор на Vogue Japan – Anna della Russo и световноизвестният Christophe Pillet – продуктов дизайнер за L’Oréal, Givenchy, Lacoste, Renault, Shiseido и Whirlpool.

Ако искате да научите повече за възможностите, които NABA и DOMUS ACADEMY предлагат, посетете информационните срещи:

  • Варна – 15 март, 18:30 часа, хотел “Голдън Тюлип”
  • София – 16 март, 18:30 часа, хотел “Маринела”
  • Пловдив – 17 март, 18:30 часа, хотел “Тримонциум”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.