MENU

Тропически грим с „Cubanita“ от ESSENCE – хитът на лятото

 

Тропически грим с „Cubanita“ от ESSENCE – хитът на лятото

Мечтаете ли за тропическа атмосфера, наситена с цветове и настроение за парти, безсънни нощи и коктейли? Елате в Куба! С новата лимитирана серия „Cubanita“ на ESSENCE ще се пренесете точно там – в страната на ритмичните танци, пъстрите кадилаци и безкрайните плажове на Карибите.

Новата линия „Cubanita” на Essence e лимитирана серия грим козметика, която с ярките си цветове, атрактивните опаковки и пълен набор от артикули предстои да се превърне в същински хит на лятото. Тя е подходяща за всички дами с непокорен дух и южняшка кръв, неуморно впускащи се във всички предизвикателства на сезона – както през деня, така и вечер.

Какво включва гамата „Cubanita” на Essence?

– Джъмбо хайлайтър „Mi Corazon“ – 8,59 лв.
Фините леки златисти частици обсипват лицето с невероятен блясък. Красивото релефно палмово дърво и екзотичният кокосов аромат пренасят на безкраен кубински плаж.

– Бананова пудра за запечатване „Livin‘ la Vida Banana“ – 8,59 лв.
Леката прахообразна пудра в светло жълт цвят е идеална за техниката „печене“ /запечатване на грима/ и за перфектно матирано лице.

– Мастило за вежди с гъбичка „Carribean brows“ – 6,19 лв.
Иновативната гъбичка е напоена с течно мастило и отделя само точното количество текстура. Мастилото има плътно покритие: един слой е идеален за по-светла кожа, а два слоя за брюнетки.

– Дуо четка за вежди „Buena Vista, Baby“ – 5,49 лв.
Единият край е за оформяне на веждите, а другият – за нанасяне на различни продукти за вежди. Особено подходяща за течни и гелообразни текстури като мастилото за вежди с гъбичка.

– Гел молив за очи – 4,39 лв.
Гел молив за очи в 2 цвята – тюркоазен и розов. С плътно покритие за дълготраен, водоустойчив летен грим.

– Гланц за устни с мокър ефект – 5,49 лв.
Течен гланц, покриващ усните в 2 цвята – розово или лилаво. С наситен цвят и ефект „мокри“ усни.

– Балсам за устни „Bienvenida a Palm Beach“ – 4,99 лв.
Подчертава устните в розов нюанс – по-светъл или по-наситен в зависимост от индивидуалното рН на твоите устни.

Лак за нокти – 4,39 лв.
За маникюра ESSENCE избра най-актуалните летни цветове: победителите са 4 свежи „Cubanita“ лака за нокти с наситено покритие и ефектен блясък.

– Несесер – 6,59 лв.
Козметичният сет не би бил завършен без сладка козметична чантичка от плат, с бананов принт и забавен текст – идеална за съхранение на твоята козметика!

„Cubanita“ на ESSENCEлетни цветове и тропически дизайн за едно невероятно лято 2017 г. В търговската мрежа през юли, до изчерпване на количествата.

Written by:

Published on: 16/07/2017

Filled Under: Козметика

Views: 5908

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.