MENU

Бъдете неотразими на празниците с M.A.C. Snow Ball Collection

Бъдете неотразими на празниците с M.A.C. Snow Ball Collection

Зимните празници са повод за множество срещи и тържества, които от своя страна изискват безупречна и разнообразна визия. С новата звездна лимитирана колекция на супербранда M.A.C – Snow Ball Collection, можете да сте сигурни, че ще сте винаги неотразими. И в светлината на прожекторите!

M.A.C. Snow Ball Collection включва 16 уникални продукта – червила, единични сенки за очи, хайлайтъри и дори сет с изкуствени мигли и изкуствени кристали. Всички те са пленяващо бляскави, в наситени ярки и по-неутрални нюанси, и пристигат в неудтоими златисти, сякаш посипани със снежен прашец, опаковки.

Какъв по-подходящ момент за блясък и доза екстравагантност от Нова година, например? А включвайки продуктите на M.A.C. Snow Ball Collection в козметичния си несесер няма да останете незабелязани, където и да отидете. Подобно на истинска звезда очите ви ще впечатляват с ненадминат блясък и металически отблясъци, скулите ви ще са очарователно очертани, а устните – неустоимо изкусителни. По всяко време на деня, в ритъма на нощта, чак до сутринта!

И това не е всичко! Наред с единичните продукти, M.A.C. Snow Ball Collection включва и 8 козметични сета, съдържащи различни must have продукти във всяка дамска чантичка, в комплект с шикозен, също толкова бляскав несесер.

M.A.C. Snow Ball Collection е вече налична в бутиците на бранда и може би е идеален повод да си направите подранил коледен подарък. Или да отметнете с такъв някого в списъка си 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.