MENU

Made to Sparkle – бляскав парти грим от ESSENCE

Made to Sparkle – бляскав парти грим от ESSENCE

Харесвате блясъка и металическите нюанси? Чудите се как да постигнете спиращ дъха парти грим за предстоящите празници? Тогава търсете новата лимитирана серия Made to Sparkle на Essence и ще сте винаги блестящи, където и да отидете!

Лимитираната серия „Made to Sparkle“ е само един от подаръците, които марката Essence прави на своите почитатели по случай 15-тия си рожден ден. За осигуряване на абсолютно спиращ дъха парти грим, тя ви поднася метални и блестящи ефекти, комбинирани с призматични нюанси, под формата на 9 великолепни продукта за очи, устни, лице и нокти. A ето и кои са те:

– Течен хайлайтър „Озаряващи капчици“
Идва в практична опаковка с капкомер, който прави дозирането много лесно и може да бъде използван самостоятелно или да бъде смесван с фон дьо тен за сияен тен.

– Хайлайтър „Писалка за очи“ – 2 нюанса
Силно пигментиран кремообразен хайлайтър в практична форма на писалка, с копринена текстура – идеален за подчертаване на областта под веждите и скулите.

– Призматична палитра
Прахообразната палитра в четири пастелни нюанса може да се използва за поставяне на акценти върху клепачите, или като руж или червило. Колкото по-тъмен е основният цвят, толкова по-призматичен е ефектът.

– Чантичка с изненада
Изненадата на рождения ден: изненадващ продукт, който се крие в опаковка, пълна с бляскави пайети.

– Розово-златна течна очна линия
Очната линия с високо покритие в бляскавото розово злато създава модерни стилове, които със сигурност ще бъдат привлекателни за всякакъв аутфит.

– Кадифено металическо течно червило – 2 цвята
Дълготрайните течни червила с високо покритие в розово злато и мед обединяват две големи тенденции, които не бива да липсват на нито едно парти – матирана и металическа.

– Лак за нокти – 4 цвята
Високо покриващ лак за нокти в розово злато, лилаво, розово и бяло с различни ефекти /металически или блестящи/, който превръща ноктите в парти аксесоар.

– Матиран топ лак с брокат
Текстурата на топ лака с блестящи златни брокатени частици става матова, когато изсъхне върху ноктите, за да създаде един уникален външен вид.

– Кадифен чокър
С игриво медальонче във формата на диамант, което може да бъде носено както на гривна, така и на колие.

Made to Sparkle от Essence – направени да блестите. Блестете!

Екипът на Sense4Style.com Ви напомня, че можете да откриете лимитираната серия Made to Sparkle на Essence, както и много други любими продукти и марки, в онлайн магазина на Dodis International – www.dodis.bg. Представете си колко време и комфорт ще си спестите да пазарувате от разстояние в това неприятно зимно време 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.