MENU

Термална вода Uriage – летният must have за кожата

lqto1_2

Термална вода Uriage – летният must have за кожата

За да бъде млада, свежа и сияйна, през лятото кожата се нуждае от допълнително количество хидратация. Сега можете да си го осигурите само с едно пръскане – в офиса, в града, дори на плажа. Термална вода Uriage е задължителният must have, който трябва да имате в чантата си. Вижте защо 😉

index_2Бликаща от френските Алпи, в планините Беладона, близо до Генобъл, Термалната вода Uriage извира от 422м. надморска височина и с температура от 28ºC. Бутилирана директно от извора, събрала чисто и натурално богатство от минерални соли и елементи, тази вода е с изключителен състав и е най-балансираната от всички термални води.
Изключително богата на микроелементи и минерали, тази уникална Термална вода успокоява и облекчава дори и най-чувствителната кожа, възстановявайки жизнеността и сияйния й вид.
Благодарение на високото съдържание на минерални соли, подобни на естествените овлажняващи фактори на кожата, термалната вода има уникални хидратиращи свойства:
Успокоява чувствителната кожа, благодарение на високото ниво на калциеви и магнезиеви соли.
Силицият подсилва хидролипидния филм на кожата, подпомагайки възстановяването на кожната бариера.
Естествено изотонична и в перфектна хармония с кожата, водата поддържа оптимални нива на хидратация и предпазва от свободните радикали, отговорни за преждевременното стареене.
Ежедневната употреба на Термална вода Uriage ще възстанови еластичността, комфорта и блясъка на кожата ви! Нежен извор на грижа за цялото семейство, тя е първа основна грижа за красотата и незаменим ежедневен съюзник на кожата. За да се насладите на всичките й предимства, напръскайте и оставете да подейства, без да подсушавате.

Written by:

Published on: 13/07/2015

Filled Under: Козметика

Views: 2683

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.