MENU

Термални мицеларни води за красива кожа всеки ден

Uriage8

Термални мицеларни води за красива кожа всеки ден

Казват, че красивата кожа се нуждае от вода. Тогава всеки ден утолявайте жаждата й с новите термални мицеларни води от Uriage.

Uriage представя Първите термални мицеларни води за лице и очи, съчетаващи уникалните свойства на Термалната вода Uriage, в комбинация с почистващата сила на повърхностно активни вещества, групирани в мицеларна структура. Почистване само с един жест! Не е необходимо да търкате или изплаквате с вода! Комфортът на кожата в възстановен. Тя е гладка, еластична и кадифена. Предлага се в 3 варианта:

micelarna_voda

1. Термална мицеларна вода за нормална до суха кожа – 20 лв.

Деликатно почиства кожата и отстранява грима от лицето и зоната на околоочния контур. Благодарение на екстракта от червена боровинка придава изключителна хидратираща и защитна сила, дарявайки кожата с незабавно усещане за свежест.

2. Термална мицеларна вода за комбинирана към мазна кожа – 20 лв.

Отстранява ефикасно дори и водоустойчивия грим. Помага за биологичното регулиране на количеството и качеството на себума, предотвратявайки запушването на порите. Благодарение на съчетанието на Термална вода Uriage и екстракт от зелена ябълка защитава кожата и придава матиращ ефект. Порите са свити, а кожата-идеално почистена!

3. Термална мицеларна вода за чувствителна кожа – 20 лв.

Осигурява нежно почистване и прецизно премахване на грима от лицето и зоната около очите. Екстрактът от кайсия богат на микроелементи и витамини възстановява, защитава и успокоява кожата. С отлична толерантност, дори в деликатната зона на околоочния контур, тя хидратира и тонизира кожата, придавайки незабавно усещане за свежест.

Written by:

Published on: 01/06/2015

Filled Under: Козметика

Views: 3608

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.