MENU

Какво разкрива цветът на червилото ви?

chervilo1

Какво разкрива цветът на червилото ви?

Колкото и странно да ви се струва, цветът на червилото ви (или на продукта, който използвате) не само привлича вниманието на събеседниците към устните ви, но и им позволява да надникнат в душата ви, за да разберат какъв човек сте. А повярвайте, истински познавачи съществуват и за тях може да се окажете като отворена книга. Както и околните за вас 😉 Така че вижте какво говорят за характера някои от най-популярните цветове червило и сами проверете дали е така.

1. Розово червило

Розовото е много момичешки и свеж цвят и затова обикновено е предпочитано от по-млади жени. Жени, които са отворени към света, излъчват невинност и жажда за живот. По-наситеният нюанс фуксия пък, придава една особена елегантност и изтънченост на визията и е подходящ за всеки официален повод. Ако искате да изглеждате подчертано женствено, това е вашият коз.

Съвет: Розовото червило е особено подходящо за женска вечер навън.

Прочетете още:

Как да имате естествено розови устни?

chervilo12. Лилаво червило
Жените, които предпочитат лилавото са възприемани като тайнствени, силни и някак величествени. Цветът е женствен и романтичен, но също издава воля и увереност, и загатва за чувствен сексапил. По-светлите нюанси пък придават изтънченост и зрялост.
Съвет: Ако понякога имате чувството, че хората странят от вас въпреки вашата добронамереност в излъчването, причината може да е именно в цвета на червилото. Лилавите устни може да са секси, но същевременно ви правят някак недостъпни – именно заради скритата ви мощ.
3. Червило в телесен цвят
Жените, които предпочитат неутралните, почти незабележими нюанси за устните си, обикновено са здраво стъпили на земята и непретенциозни. С тях се общува лесно, спокойни са и контролират емоциите си. Демонстрират комфорт в собствената си кожа и провокират любопитството.
Съвет: Макар и да не отправя директно послание, цветът предразполага към контакт противоположния пол. И тъй като отива на всеки цвят на кожата, можете да залагате на него винаги, когато сте в настроение за флирт или разговор.

4. Червено червило

Ярко червените устни привличат погледа като магнит, а притежателките им се смятат за сладострастни и чувствени натури, които са достатъчно дръзки и уверени да го демонстрират открито. Сякаш казват: „Погледни ме! Не ме е страх от теб!“. Ако това е вашият цвят червило, не се учудвайте, че навсякъде откривате обожатели – от вас струи неустоим сексапил. Изглеждате пълни с енергия, живот и фатална женственост.

Съвет: Въпреки че няма как да сбъркате с избора на червено червило, не прекалявайте при нанасянето му и подбирайте ситуациите.

Прочетете още:

Постигнете най-чувствените устни

chervilo25. Оранжево червило
Символично, оранжевото се свързва с топлина, а жените, които избират такъв цвят червило са просто забавни! То показва вашата искреност и желанието да бъдете различни. Но разкрива и известна доза авантюризъм, тъй като не всяка е готова да го сложи.
Съвет: Ако оранжевото червило подхожда на останалите отличителни черти от лицето ви, не спирайте да го носите – мъжете ще бъдат привлечени от безгрижността в поведението ви.
6. Черно червило
Още един цвят, който малцина се осмеляват да сложат. Но все пак и такива дами има. Това доказва тяхната смелост и драматизъм на характера, често привлечен от готическия стил във визията. Предимство на това червило е, че подхожда на всякакво облекло и за всяко парти. Недостатък е, че не може да се носи ежедневно и при различни поводи.
Съвет: Черните устни са малко стряскащи дори и за най-безстрашните представители на мъжкия пол. Ако обаче не им действат така, то може да ви смятат за недостъпни, затворени в себе си жени. Помислете си добре какво искате.

И така, какъв цвят червило предпочитате?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.