MENU

Иновация в слънцезащитата oт NIVEA – грижа за кожата и за дрехите

Иновация в слънцезащитата oт NIVEA – грижа за кожата и за дрехите

Това лято марка №1 в слънцезащитната грижа NIVEA предлага добре познатата ефективна защита от вредните слънчеви лъчи, но с още по-усъвършенствана формула. Любимите слънцезащитни продукти NIVEA SUN вече се грижат не само за кожата, но и за дрехите, като намаляват интензитета на петната, които остават от по тях след изпиране.

Иновативната формула против петна на NIVEA помага за по-дългия живот на светлите дрехи, като намалява интензитета на петната, които слънцезащитният продукт оставя по тях. Новата формула присъства във всички серии слънцезащитни продукти на марката, за да направи удоволствието от красивия бронзов загар още по-голямо, тъй като нищо не подчертава тена по-добре от ефирната бяла дреха. Всички продукти NIVEA SUN съдържат ефективна UVA и UVB филтърна система, която осигурява незабавна защита и е подходяща за всеки тип кожа.

Като марка №1 в слънцезащитната грижа, NIVEA обръща и специално внимание при разработването на продукти, които предпазват детската кожа от слънчевите лъчи. Те са съобразени със специфичните нужди и особености на детската кожа. За да е още по-лесно и забавно нанасянето, NIVEA SUN детски слънцезащитен спрей е в нова удобна опаковка с помпа.

Защитната формула помага за намаляването на риска от слънчеви алергии, защитава от слънчево изгаряне и дълготрайно увреждане на кожата, а освен това е водоустойчива и попива изключително бързо.

Доверете се на надеждна и ефикасна защита от слънцето, за да се насладите разумно на забавните летни моменти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.