MENU

Силвия Лулчева и Garnier – (не)очаквано добра комбинация!

 

Силвия Лулчева и ст. маркетинг координатор на Garnier Лилия Чаталбашева

Силвия Лулчева и ст. маркетинг координатор на Garnier Лилия Чаталбашева

Актрисата и любим глас в българския ефир Силвия Лулчева представи най-новите предложения за коса и тяло на марката Garnier. Новите попълнения в богатото портфолио на марката представляват нов тип  анти-перспиранти, подхранващ лосион за тяло и ексфолиант Oil Beauty, както и най-новата гама продукти за коса в  Ultra Doux – Honey Treasures.

Като вярна приятелка и почитателка на продуктите, Силвия Лулчева за пореден път се включи в представянето на последните иновации, които марката предлага на българската жена. По време на събитието чаровната актриса сподели личните си наблюдения върху представените продукти и обсъди с гостите проблемите, които съвременните жени срещат при грижата на тялото. С известния си закачлив тон, тя разказа истории от ежедневието си свързани с основните трудности при избор на продукт за коса и тяло, и сподели мнението си относно очакванията на всяка дама. 

Експертите на Garnier пък запознаха гостите с последните тенденции в масовите категории козметични продукти и разкриха повече подробности за новите предложения на компанията, съставките и използваните технологии при създаването им. Съвременното виждане на Garnier за ефективен антиперспирант се казва  néo. Това е иновативна формула с нов тип апликатор на опаковката и предлага грижа за кожата, както и 48 часа ефикасност.

Garnier_18.02.14_Novi produkti1Garnier предлага и напълно нова концепция за хидратирането на кожата, уникална комбинация между хидратиращите предимства на млякото с вълшебната сетивност на маслата. Така бе създаден Oil Beauty – подхранващ лосион за тяло, подходящ за всеки тип кожа.
Познатата марка продукти за грижа за коса Ultra DOUX, базирани на експертен опит, се разширява с новата серия Ultra Doux Honey Treasures. Тя включва гама с три специално създадени формули (шампоан, балсам и маска), подбрани за нуждите на крехката късаща се коса.
Дезодорантите néo, които се предлагат в пет варианта и продуктите за коса Ultra Doux Honey Treasures вече се предлагат на българския пазар, докато продуктите за тяло  Oil Beauty се очакват да бъдат пуснати през март.

Written by:

Published on: 21/02/2014

Filled Under: Козметика

Views: 4889

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.