MENU

Новата мултифункционална грижа за коса: 7 проблема, едно решение

kosa10

Новата мултифункционална грижа за коса: 7 проблема, едно решение

Проблемите с косата рядко възникват самостоятелно. Често на къдравата коса й липсва блясък и е със сухи краища. Чупливата коса също често сe заплита и изтощава. Като цяло, потребителите имат по 2,4 различни проблема с косата си. До този момент те трябваше да избират кой от всички проблеми най-много искат да разрешат и след това да третират косата с продукта разработен специално да разреши техния проблем. Новата Syoss Renew 7 за цялостно възстановяване може да направи повече.

Ние знаем каква грижа за косата искат потребителите: здрава, бляскава и обемна коса, без накъсване, заплетени краища и копринена мекота. Твърде много ли искат? Не! Syoss Renew 7 цялостно възстановяване се бори със седемте признака на увредената коса. Сега потребителите могат да разрешат седемте проблема само с една серия – шампоан, балсам и маска. Благодарение на новата микро-активна Серин-Протеин технология, проблемите, като накъсване на косъма, заплетени краища, загуба на обем, непокорна коса, заплитане и сплъстяване могат да се предотвратят.

Renew 7 е първата гама от Syoss, която използва микро-активна Серин-Протеин технология, за да се пребори със седемте признака на увредената коса.

Защо косата се нуждае от протеин?

С течение на времето косата остарява, както и останалата част от тялото. Външните влияния като слънце, изсушаване, боядисване, изсветляване и механично третиране могат да ускорят този процес. Това води до загуба на протеин от косъма и по-специално кератин, важно вещество, което съставлява около 90% от косъма. Когато косата загуби кератин тя губи своята красота. Това води до увреждане на косъма като начупване, накъсване, заплитане на краищата, загуба на обем, непокорна коса, заплитане и сплъстяване. Серия Syoss Renew 7 цялостно възстановяване е с нова протеинова технология подсилена със серин и аминокиселина, която също се съдържа в косъма.

syoss_renew

Syoss Renew 7 цялостно възстановяване е уникален мултифункционален продукт. Уникалната комбинация от съставки запълва загубата на протеин и възстановява фините пукнатини на косъма. Тогава видимите признаци на увредената коса просто изчезват, правейки косата да изглежда и да се чувства като нова.

Гамата Syoss Renew 7 пълно възстановяване съдържа:

  • Шампоан SYOSS RENEW 7 пълно възстановяване – 500 ml / 7,99 лв.
    Почиства и възстановява. За най-добри резултати да се използва в комбинация с балсам или маска.
  • Балсам SYOSS RENEW 7 пълно възстановяване – 500 ml / 7,99 лв.
    Подхранва и възстановява увредената коса. Балсамът е с отмиване.
  • Интензивна маска SYOSS RENEW 7 пълно възстановяване – 250 ml / 7,99 лв.
    Дълбоко възстановяващо действие. Разпределя се равномерно по цялата коса и след това се отмива. Маската е налична само в специализираните магазини и дрогерии.

Новата Syoss Renew 7 пълно възстановяване – шампоан, балсам и интензивна маска, са налични в търговската мрежа от месец юли 2015г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.