MENU

Семейството на Джони Деп смята Ванеса Паради за кучка

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Семейството на Джони Деп смята Ванеса Паради за кучка

Да, правилно сте прочели. Семейството и роднините на Карибския пират Джони Деп не харесват и никога не са гледали с добро око на връзката му с френската певица Ванеса Паради. Това признава самият актьор. Нещо повече, за близките му тя била „истинска кучка“.

Джони Деп, който наскоро сключи брак с бисексуалната актриса и модел Амбър Хърд, е откровен за причината за раздялата си с Ванеса Паради след 14 години връзка. Миловидната френска певица се държала ужасно с членовете на семейството му и по-специално с майка му.

johhny_amber2„Не обичам Ванеса. Тя винаги се държи по определен начин, когато е с Джони, но щом той напусне стаята се променя напълно. Съжалявам, но всеобщо е мнението, че тя е кучка. Майка му Бети никога не се оплакваше на Джони от отношението на актрисата към нея. Винаги е мила и учтива дори, когато е лице в лице с Ванеса, но пред нас е честна и ние знаем как се чувства”, признава Хедър, бивша партньорка на племенника на Джони Деп – Били.
Хедър твърди още, че 51-годишният актьор бил принуден да остане с певицата толкова години заради двете им деца – Лили Роуз и Джак. „Джони се старае да запази добри отношенията си с Ванеса Паради в името на децата им. Той прави опити да жонглира в отношенията си между майка си и бившата си жена.”, допълва тя.
Към момента неостаряващият чаровник Джони Деп е страхотно влюбен в Амбър Хърд и след като сключиха брак на частна церемония в Лос Анжелис, се заговори и за предстоящо шумно парти на частния му остров на Бахамите. Дали то обаче се състояло, така и не разбрахме. Все пак е частно 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.