MENU

Джони Деп и Амбър Хърд очакват бебе

Джони Деп и Амбър Хърд очакват бебе

Джони Деп и Амбър Хърд очакват бебе

Само дни след като един от безспорните символи на Холивуд Джони Деп потвърди годежа си Амбър Хърд и дори показа на журналистите пръстена си с диамант, медиите гръмнаха с новината, че двамата очакват бебе. Новината за бебето все още не е потвърдена от бъдещите родители. 

Според слуховете актрисата Амбър Хърд съвсем наскоро разбрала, че ще става майка. Затова двойката ускорила приготовленията за сватбата. Според анонимни източници това много зарадвало болната майка на актьора, която постоянно повтаряла, че иска синът й да се ожени и да има още едно дете.

“Майката на Джони Деп се надява още веднъж да стане баба. Няколко пъти му е казвала, че мечтае за още едно внуче, за да си отиде спокойно“, заявил източник пред медиите.

Амбър Хърд пък била много спокойна, че е получила благословията на бъдещата си свекърва. “Тя е готова да стане майка, а за Джони детето ще бъде едно ново начало”, разкрива източникът.

Ако е вярно, това ще бъде трета рожба за актьора. От бившата си приятелка Ванеса Паради “карибският пират” Джони Деп има две деца – дъщеря – Лили Роуз (15 г. ) и син – Джейк (12 г).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.