MENU

Rowenta превърна 6 момичета в модни кралици

Momicheteta_Rowenta1_1

Rowenta превърна 6 момичета в модни кралици

Уникално ревю превърна шестте момичета на Rowenta, избрани след 3-дневния кастинг по улиците на столицата преди 2 седмици, в истински модни кралици, демонстрирайки тенденциите в прическите и стила на 6 световните модни столици.

Бляскавото модно шоу бе организирано по повод представянето в България на първата по рода си преса за обем Rowenta Volum’24 Respectissim. Негова водеща бе ослепителната Алекс Раева, която  пък направи своите първи стъпки в коафьорството под ръководството на модния специалист Жоро Петков – коафьорът на звездите.

rowenta_show1

„Rowenta Volum’ 24 достойно може да измести четката и сешоара в ежедневието на дамите – тя е лесна и бърза за домашна употреба”, сподели Жоро Петков. Освен това ежедневната употреба на уреда не е проблем, тъй като нагряването до 170 градуса щади косъма, a в допълнение йонният генератор придава блясък на косата.

rowenta_show2

Според проучване, проведено в Европа, 46% от жените са с тънки коси и се оплакват от липса на обем. Сега вече Rowenta предлага решение – пресата за обем Volum’ 24 Respectissim създава естествен обем от корените до върховете на косата, който издържа през целия ден.

rowenta_show3

Единствената по рода си преса е създадена, за да улесни дамите в ежедневните грижи за добрия им външен вид – блестящият „уау“ ефект може да бъде постигнат за по-малко от 10 минути. Повярвайте, няма да се разочаровате!

 

Written by:

Published on: 30/09/2014

Filled Under: Събития

Views: 4635

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.