MENU

Романтични идеи с розови листенца

 

Романтични идеи с розови листенца

Романтични идеи с розови листенца

Розовите листенца са популярен и дори неизменен акцент за създаване на романтично настроение. С дъхавия си аромат, въздействащи цветове и деликатна същност, те могат да повишат градуса на настроението и да превърнат една класическа ситуация в незабравима. Предлагаме ви няколко романтични идеи с листа от рози, с които можете да изненадате любимия човек още днес.

1. Пригответе гореща вана със свещи (препоръчваме ароматни – роза, иланг – иланг, санталово дърво), дъхава пяна (лавандула, например) и много розови листенца във водата и по пода.

rozi42. Оформете тънка линия от розови листенца по пътя до леглото, а върху него, насред пищна купчинка от листенца, оставете палаво послание.
3. Или друга линия, свързваща спалнята с кухнята (трапезарията) като покана за романтична вечеря.
4. Сложете по едно розово листенце в чаша със шампанско или вино
и декорирайте с тях някое от ястията за вечеря. А може би масата?
5. Покрийте с розови листенца най-интмните си части, излежавайки се в очакване половинката ви да се появи от банята.
6. Изсипете шепа розови листенца в куфарчето с документи на любимия човек или в колата му. Сенникът е чудесно място да ги скриете, така че да се посипят върху него и да го обгърнат с аромата си, щом го свали.

7. Изпишете послание от розови листенца – върху леглото, на масата или на пода.

8. Ако половинката ви обича нежните и нестандартни събуждания, обградете го/я с розови листенца докато спи.

9. Купете балон със сърцевидна форма и преди да го надуете, го напълнете с розови листенца. За да залепнат по стените, сложете няколко капки вода вътре. 

10. Подобен трик можете да направите и с обикновени, но много на брой балони, с които да изпълните стаята.

11. Опаковайте розовите листенца като подарък. Сред тях можете даrozi добавите и нещо закачливо – презерватив, белезници или бельо. А защо не и пръстен?
12. Разпръснете розовите листенца по цялото легло.
13. Напишете любовно писмо на партньора си и го поставете в стъклена бутилка с атрактивна форма. Напълнете ваната с любимия му аромат пяна за вана, разпръснете малко розови листенца и пуснете бутилката вътре. Нека половинката ви сам/а я открие, когато се потопи.
14. Купете няколко изкуствени рози и върху листенцата на всяка напишете значението на всеки цвят. Тези рози ще бъдат вечни и ще карат партньора ви да се усмихва всеки път, когато ги погледне, напомняйки му за момента, в който ги е получил.
15. Следващия път, когато правите масаж на любимия човек, добавете и малко розови листенца за разкош и допълнително релаксиращ ефект. Можете да ги разпръснете върху чаршафа или да ги разпределите в купички с вода, заедно с няколко чаени свещи. Ако нямате навика да се глезите по подобен начин, може би сега е моментът да започнете? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.