MENU

“Притча за Голямото крило”

 

Издател: КИБЕА
Автор: Луис Тарталя
Страници: 172
Цена: 10 лв.

Голямото крило превръща това надвремево чудо, каквото е миграцията на гъшето ято, в притча за съвременната епоха.

Pritcha-za-Golqmoto-krilo-2В книгата се разказва за неохотното, ала устойчиво преобразуване на един младок от опърпано новооперено пиле във Велик гъсок и победата му над размириците в собствената му душа и ударите на страховита буря в Атлантическия океан.
Голямото крило утвърждава както нашия потенциал на отделни личности, така и силата на груповата молитва, или „Ятния ум“. Докато пътешестваме с този гъсок и неговото ято, преоткриваме факта, че свързваме собствения си потенциал с мощта на общото благо посредством ценности като честността, надеждата, куража, доверието, постоянството, духовността и служенето.
Изпитанията и горестите на младия гъсок, а също и триумфът му, са и наши собствени.
Д-р Луис А. Тарталя се е отдал във всичките си начинания на това да помага на другите хора да постигнат пълния си потенциал. Той е имал успешна медицинска и психиатрична практика, работил е в Калкута с Майка Тереза, а днес посвещава времето си на своето семейство, на творческото писане и на вдъхновяващи беседи.
Доктор Тарталя е автор на няколко книги, сред които “Безукорен”. Живее със семейството си в Силвания, Охайо.

“Това е вдъхновяваща духовна история за всички хора, които се намират в процес на възстановяване” Отец Лио Бут, автор на “Ангелът и жабата”.

“Ако искате да се извисите над облаците и да процъфтявате докато трае това предизвикателно предприемаческо пътешествие, то прочетете и последвайте ценностите и уроците, уловени в тази вдъхновяваща книга” – Митчел Шлимър, председател, мрежа “Нека да разговаряме за бизнес”

Written by:

Published on: 10/11/2014

Filled Under: Книги

Views: 2020

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.