MENU

Постигнете най-чувствените устни

Постигнете най-чувствените устни

Постигнете най-чувствените устни

Какво й трябва на една жена, за да има най-чувствените устни, приканващи за целувка? Разбира се, че вълшебно червило или глос с неустоимо наситен цвят, кадифена текстура и съвършен брилянтен блясък. Или с матов завършек, според предпочитанията. Но за да имат тези продукти желания ефект, трябва да ги нанесете върху идеална и здрава основа. Или иначе казано, да обгрижвате устните си, за да бъдат максимално чувствени – с или без червило!

Ако сте прочели съветите за естествено розови устни знаете, че подхранването, четкането и хидратирането са особено важна стъпка в поддържането им на свежи и красиви. Но освен това е препоръчително всяка вечер преди лягане да нанасяте балсам за устни, който ще регенерира тъканите, ще омекоти напуканите участъци и ще изглади неравномерните зони. Разбира се, балсамът за устни е идеална алтернатива и ако не обичате червила и глосове, макар че е препоръчително всяка жена да има поне един такъв продукт в козметичния си несесер.

При избора на червило или глос, не забравяйте да се съобразявате с цвета на кожата си и да подбирате продукти, които се задържат дълготрайно на устните ви. Последното зависи не толкова от формулата на продукта, колкото от индивидуалните ви особености – дали често ги облизвате или хапете, как се храните и в каква форма са. Разбира съдържанието също е важно – колкото повече пигменти съдържа, толкова по-наситено ще стои.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Бъдете особено внимателни с избора на червено червило. Въпреки че е дръзко и класическо, провокативно и категорично, то не отива на всеки цвят кожа. С брилянтен блясък или матов завършек, то е не просто цвят, а визитката на уверената в себе си жена. Затова нюансът му трябва да отговаря на характеристиките на цялостната ви визия.

Накрая, една особено важна „подробност“: не мислете, че, когато червилото или глосът не се изтриват лесно, формулата им е пълна с химикали. Напротив, най-новото поколение продукти за устни съдържат предимно естествени съставки, които не вредят по никакъв начин и ви носят единствено комфорт и неустоим цвят.

Предлагаме ви да разгледате изкушаващите предложения на най-реномираните марки в декоративната козметика и да изберете онези, които съвпадат с вашето разбиране за стил и вкус. Но не забравяйте да вземете и от двата типа – продукт с цвят за чувствени устни при всеки един повод и продукт за подхранване и хидратация за останалото време. Изборът е ваш!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.