MENU

Matte Addiction – червило, в което да се влюбиш!

 

 

Любимата марка на французойките, а и на всички дами със стил – L’Oréal Paris, разширява емблематичната си серия червила Color Riche с цели 9 нови матови нюанса, обединени под името Matte Addiction. 9 нови цвята червила, в които ще се влюбите от първия миг, обещаваме ви!

Червилата от гамата Matte Addiction на L’Oréal Paris не са просто отражение на чистата елегантност. Те са дръзкият избор, също като любимата ви сатенена рокля, в която се чувствате страхотно и която придава изкусителност на движенията ви. Mатовите нюанси добавят нотка провокативност към увереността ви. Толкова парижанско. Толкова шик.

С наситените си пигменти гамата Matte Addiction на L’Oréal Paris разгръща границите на матовата изисканост. Всеки един от нюансите придава увереност и дързост на визията. Индивидуалната красота на жената е допълнително подчертана, подсилена.

Формулата, обогатена с масло от камелия и масло от жожоба подпомага за гладкото нанасянеи усещането за нежност върху устните, и вие се радвате на усещане за комфорт по-дълго.

Независимо дали ще изберете естествен или някой от по-ярките нюанси, във всеки от тях можете да откриете собствения си стил.

Нюансът Greige Perfecto, например, допринася за естествената визия с усещане за мистерия и тайнственост. Ако търсите по-ярък цвят, то тогава Plum Tuxedo е правилният нюанс за вас. А този, който Ева Иън, гриморът и дизайнер на цветове L’Oréal Paris носи всеки ден е Blush in a Rush.

Да, матовите нюанси придават особено изискан вид на визията. Те са детайлът, който променя всичко и никога не можете да сгрешите с избора им. Време е да направите първата крачка към върха на шикозната елегантност, която те придават. Толкова шик. Толкова матово. Толкова парижанско!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.