MENU

Ползата от секс играчките в интимната връзка

 

Ползата от секс играчките в интимната връзка

Ползата от секс играчките в интимната връзка

Секс играчките са необходимата подправка на сексуалния живот, която ще го направи по-игрив и ще предостави пълен набор от разтърсващи преживявания. В най-голяма степен това важи за жените, защото при тях достигането на оргазъм не е лесна работа, но пък и не е мисия невъзможна.    

Главните герои от известния еротичен роман „Петдесет нюанса сиво” Крисчън Грей и Анастейша Стийл предизвикаха фурор във въображението на много двойки по света с афинитета си към секс играчките. Бестселърът на Ел. Ел. Джеймс повдига завесата към тема, която се все още се смята за табу под завивките… А колко добре бихме си прекарвали времето там, ако се освободим от предразсъдъците и позволим на секс играчките да разкрият нова страна от интимната ни същност.

Според изследване, проведено в САЩ 75 % от жените не могат да достигнат до оргазъм, а 50 % от тях го симулират. Несправедливо висока цифра, но използването на секс играчки би помогнало на жените да опознаят тялото си и да достигнат нови върхове на удоволствието.

sexigrachki3Има мъже, които не биха допуснали такава форма на разнообразие в сексуалния си живот, защото смятат, че играчките ги изместват от доминантната позиция, в която обикновено се намират и това ги прави несигурни и дори ревниви спрямо удоволствието, което партньорката им изпитва от „чуждата” намеса. Но такъв тип мислене не би довело до нищо конструктивно за двойката.
В този случай дамите биха могли да подхвърлят идеята през определен период от време, за да „опипат почвата” и да изчакат докато половинката им започне да свиква с идеята, а защо не и да я възприеме за своя?! Но ако вашият партньор е склонен да експериментира и му поднесете идеята като предложение за по-палави нощи, то нека падат дрехи и задръжки!
Защото, колкото и да сме удовлетворени от интимната си връзка, винаги идва моментът, в който тайничко се замечтаваме за нещо различно и вълнуващо. Например много жени не харесват тялото си. Някои се смятат за твърде закръглени, други за слаби, трети не харесват размера и формата на бюста си – каквато и да е причината за ниското самочувствие в леглото, тя може да доведе до проблем с интимността.

Освен че секс играчките ще доведат удоволствието ви до нови висоти, те могат и да ви помогнат да преоткриете и заобичате тялото си. Използването им по време на взаимна мастурбация и секс намалява усещането за тревожност от голотата, създава атмосфера на интимност и ви освобождава от психологическите задръжки. Бъдещият ви оргазъм това и чака – да се отпуснете, да се пренастроите и да позволите на човека до вас да си „поиграе” със сетивата ви.

Ако идеята за по-нестандартна пикантерия в интимните ласки ви е допаднала, то вижте кои са най – популярните секс играчки и включете някоя от тях в игрите под завивките:

ID-10099850Вибратор – най-добрият неодушевен приятел на дамите, който се ползва и с най-широка популярност. Има страхотно разнообразие от размери, форми, статични или с вибриращо-въртеливи движения. Какъвто и да изберете ефектът ще е Wow!
Дилдо – по-малкият брат на вибратора. Секс играчка с външен вид, аналогичен на пениса, но невибрираща. Това е и основната разлика между двете.
Пръстен – играчка само за мъже. Пръстенът се поставя в основата на пениса, стяга го и по този начин удължава акта като забавя ерекцията.
Белезници – звучи клиширано, но пък белезниците са с доказано антискучно действие. Дали ще приковат вас за леглото или ще поемете инициативата да доставите удоволствие на „беззащитния” ви партньор – качването на адреналина е сигурно.
Камшик – внимавайте  с камшиците. С тях се навлиза в по-хард тематика и не са всеки. Добре е да сте наясно със степента на болка, която желаете и може да понесете. Камшиците, както и палките, са за двойки, които знаят докъде могат да стигнат и са умерени в пошляпването.

Е, какво мислите за включването на секс играчки в интимния ви живот?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.