MENU

Неустоимо сладки устни с новите Lip Butters от NIVEA

LipButterFamily

Неустоимо сладки устни с новите Lip Butters от NIVEA

Сетивата ни за вкус и аромат са тясно обвързани с нашата лимбична система – тази част от мозъка, която контролира емоциите ни. Ето защо ароматите могат да отключат приятни спомени или чувства. Серията на NIVEA Lip Butter, която предлагаше натурален балсам, с вкус на малина и ванилия и макадамия, сега прибавя още 3 невероятни аромата – кокос, боровинка и какао.

Новите балсами за устни в кутийка на NIVEA са комбинация от изкусителни аромати и дълготрайна грижа. Богатата формула на NIVEA Lip Butter, съдържаща масло от ший и натурално бадемово масло, гарантира дълготрайна грижа и 12-часова хидратация. Маслото от ший, богато на витамини и високото съдържание на витамин Е в бадемовото масло защитават устните от външните фактори и ги оставят плътни и нежни.

Сладкият аромат на NIVEA Lip Butter Кокос напомня за горещите дни на екзотични дестинации, когато кожата на устните има нужда от интензивна хидратация и дълготрайна грижа.

Плодовият вкус на NIVEA Lip Butter Боровинка позволява на ума да се наслаждава на приятните спомени от летните дни и оставя дискретен цветен оттенък върху устните.

А нежният аромат на NIVEA Lip Butter Какао напомня на вкусните изкушения, подходящи за слънчевите следобеди с книга в ръка на плажа.

lip_butter

NIVEA Lip Butters се превърнаха в неизменна част от ежедневието на всяка жена. Доверете се на новите аромати, които ще направят всеки ден много по-цветен, а устните меки и неустоими.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.