MENU

Как да разпалите страстта във връзката…

strast_1

Как да разпалите страстта във връзката…

… ако сте двойка от няколко години? Много просто – с желание, въображение и още нещо :). Тайната съставка на новата ви мисия е любовта! С времето тя се изразява по-различен начин, преминава през различни етапи (някои доста скучни), но в крайна сметка още сте заедно и не си представяте живота без другия, само че …

Нека си го кажем направо – пеперудите в стомаха са отлетели. Няма го пожара, който ви е държал будни с часове. Силата на електричеството е намаляла, а сексът е по-реален в сънищата, отколкото наяве. Ако сте двойка от няколко години и се разпознавате в написаното – не губете повече време, а запретвайте ръкави и разпалете страстта във връзката си. Спешно е!

1. Масажирайте се. Кой не обича да се остави в ръцете на любимия, да се отпусне и наслади на масажните движения, отпускащи мускулите на врата, на спада на напрежението в гърба. Стоновете на удоволствие се усилват, а крачката към романтичната прелюдия е толкова малка…

strast12. Хранете се уста в уста. Напълнете купа с любимите си плодове (за предпочитане ягоди, грозде, малини, сливи, кайсии, праскови) и седнете на дивана да гледате филм (поне привидно). Хапвайте си докато захранвате и половинката си. Захапе ли пръста ви, спуснете щорите.
3. Пишете закачливи съобщения. Това не е клише, винаги провокира съзнанието. Представете си в стресовия делник да получите съобщение в най-неочакван момент. Възможно е първоначално да въздъхнете и промърморите, че въобще не ви е до това, но колкото по-често се сещате… Хм, денят не бил толкова лош, а?
4. Напълнете ваната. С гореща вода или поне толкова топла, колкото ще понесете. Кръвта ще закипи, а в съчетание с няколко запалени свещи и ароматна пяна за вана ще си припомните защо преди години прекарвахте толкова време в банята.
5. Закусвайте в леглото. Мммм, какво по-хубаво събуждане от чаша ароматно кафе, неустоим мирис на любимата закуска и всичко това, поднесено в леглото? Изглежда като най-романтичното начало на деня. А най-хубавото е, че е неизбежно да не ви се отплатят за жеста. Как ли :)?
6. Правете си подаръци. Без повод. Разхождате се и виждате нещо красиво, което смятате, че ще й/му хареса. Купете, опаковайте и сложете на видно място. Освен, че ще видите изненадата и задоволството от жеста, съществува и реален шанс да почувствате задоволството по кожата си.

ID-100909017. Възнаграждавайте се. Важно е, ако живеете заедно да знаете, че има на кого да разчитате във всеки аспект на ежедневието си. Тя може да има нужда от помощ в домакинството, той – да придържате стълбата, докато боядисва тавана. Всеки от двамата ще оцени жеста и ще се отблагодари по най-приятния начин, познат на човечеството.
8. „Играйте си”. Ако страстта ви отбягва, може би е време да извикате детето в себе си. В топ три на играчките, които ще ви бъдат от полза е водният пистолет. Излезте на двора, заредете оръжието и нека гонката да започне сега! Не забравяйте белите тениски, останалото е класика.
9. Вечеряйте със свещи на масата. Колкото и тежък да е бил денят ви, седнете ли на масата, забравете за всичко. Седнете един срещу друг, хранете се с удоволствие, а трептящата светлинка на свещта ще бъде символ на огънчето между вас. Кой знае, скоро може да премине в пожар.
10. Намалете светлините. Вместо стандартните ключове за осветление чудесна работа ще ви свършат ключовете за регулиране на светлината. С тяхна помощ ще поддържате приглушена светлина в дома, която е твърде сексуална, за да бъде пренебрегната.

Ще разпалите пожара на страстта, ако годините не са намалили любовта, а само са приспали апетита ви за нея. Не се срамувайте да търсите съвет. Срамота ще бъде да захвърлите романтиката, само защото не ви остава време и желание за сексуална провокация.

Ако имате други идеи, обещавате ли да ги споделите с нас?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.