MENU

Shiseido – фабриката на бъдещото съвършенство

Ezure

Shiseido – фабриката на бъдещото съвършенство

От 1959г. Световната Федерация на Общностите на Козметичните Химици организира конгреси на всеки две години, за да представи най-добрите световни козметични изследвания и разработки. 28-то издание на тази среща се проведе в Париж от 28-ми до 30-ти Октомври и представи най-новите научни открития от 27 страни.

Сред всички 464 изследователски проекта, представени на конференцията, д-р Tomonobu Ezure спечели първо място и 19-тия трофей за Лабораториите на Shiseido и затвърди най-високо позициониране на Групировката като компания с най-много научни отличия.

Изследователският проект на Д-р. Ezure отваря нови перспективи в грижата против стареене, и по-конкретно в областта на възможните козметични решения за справяне с отпускането на кожата.

1st prize

Неговият научен екип разкри новости в дълбочината на дермалната структура в назолабиалната гънка, които поставят под въпрос взаимодействията между кожните слоеве и отваря нова поле на изследване за намирането на решение срещу видимото отпускане на кожата на лицето.

Written by:

Published on: 21/12/2014

Filled Under: Събития

Views: 2419

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.