MENU

Пърхотът – убиец на самочувствието

 

Пърхотът - убиец на самочувствието

Пърхотът – убиец на самочувствието

Най-честите “убийци на самочувствие” се срещнаха в клуб – ресторант Motto, за да разкрият триковете за живот изпълнен с повече увереност. Дерматологът Петьо Брезоев и психологът Диана Щерева обсъдиха най-често срещаните проблеми за нашето самочувствие в компанията на актьора Владо Пенев, който модерираше дискусията между експерти и журналисти.

Предварително беше проведена анкета между гостите, която имаше за цел да открие най-честите “убийци на самочувствие” и да разбере как хората се справят с тях, за да живеят живот изпълнен с увереност.

Д-р Петьо Брезоев и Диана Щерева

Д-р Петьо Брезоев и Диана Щерева

Смятам, че самочувствието ни зависи от начина, по който ние оценяваме себе си, което включва тялото ни, отношенията ни, работата ни, уменията ни, качествата на личността ни. Доколко компетентни и стойностни се чувстваме. И да, до голяма степен начина, по който гледаме на себе си, другите и света като цяло определя и връзката ни с тях.” – обобщи психологът Диана Щерева.

H&SMontainDewClassic_CleanPack_400ml_1Дерматологът Петьо Брезоев разкри и друг много сериозен “убиец на самочувствие” – пърхотът. Той разкри физиологическите фактори, които предизвикват пърхот и даде повече информация по различни въпроси за кожата, включително и за тази на главата. Експертът  разкри, че борбата с пърхота зависи преди всичко от правилните продукти, които всеки от нас използва.
”Ползвайки съвременните разбирания на дерматологията и козметичната индустрия, Head & Shoulders представят шампоан 2in1 Classic Clean, който дава възможност за борба с пърхота, защото при продължителна употреба осигурява много добри резултати” – сподели Д-р Брезоев.
Head & Shoulders Classic Clean 2in1 премахва до 100% от пърхота след регулярна употреба и спира повторната му поява до 72 часа. Това е така благодарение на уникалната микро-цинк технология и новата SmartClean пяна. H&S ти осигурява до 100% освобождаване от пърхота, за да живееш живот изпълнен с увереност.
В допълнение към измиващото действие, интелигентно почистване означава и ухание, което трае дълго. Специалистите установяват, че ароматът е ключов фактор, който влияе върху настроението и може да провокира спомени и чувства. Следователно свежото и чисто усещане се осигурява не само от премахването на факторите на мръсотията, но и от добавянето на дълготраен свеж аромат на скалпа и косата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.