MENU

Тайната за звездно самочувствие на червения килим?

H&S_red carpet event1

Тайната за звездно самочувствие на червения килим?

На какво се дължи усещането, което показват звездите на червения килим на всяко светско събитие? Винаги безупречно изглеждащи – тоалет, обувки, бижута, грим, коса и кавалер и най-вече с голяма самоувереност! И винаги пред погледите на фенове и медии. Сега всяка жена може да придобие невероятен вид на косата си всеки ден, независимо от ситуацията. И да придобие самочувствие като на звезда от червения килим 😉

Тайната за красота и самочувствие на звездите разкри чаровната актриса Виолета Марковска, която е и лице на новата серия за България Head&Сhoulders Thick & Strong. На специално събитие в Sofia Event Center тя посрещна гостите „от другата страна“ на червения килим и ги накара да се почувстват като истински звезди в светлината на прожекторите с блиц интервю за женската красота и акомпанимента на развълнувани почитатели и святкащи фотоапарати.

Vili Markovska zadava vuprosi_1

От отговорите още веднъж стана ясно, че плътната, здрава и красива коса е в основата на самочувствието ни всеки ден. А благодарение на изследвания на експертите на Head&Shoulders вече знаем, че тя не зависи само от гените, а може да бъде постигната и с подходящата грижа.

Вили Марковска, самата тя с красива и здрава коса и премерена доза самоувереност, представи новата серия за коса Thick & Strong на Head & Shoulders. Тя беше категорична, че тънката коса може да те накара да се почувстваш незабележима, но Head&Shoulders Thick & Strong ти дава самочувствието да оставиш незабравимо впечатление. Новата серия удвоява обема на косата само с едно използване* и те предпазва до 100% от пърхот** (*намален обем поради накъсване, **видими следи от пърхот при редовна употреба).

vili1_1

Тайната на серията Thick & Strong се крие във формулата Triple Active Complex, която дава незабавни и продължителни резултати за по-гъста и издръжлива коса. Комплексът съдържа Витамин В5, който е известен с хидратирането и омекотяването на косъма и Витамин В3, който укрепва защитната функция на кожата. Скалпът също е предпазен по-добре срещу външни влияния, които могат да го раздразнят. Двойното действие върху скалпа и косата означава, че формулата предпазва и предотвратява появата на проблеми, които са съществували преди.

Новият шампоан Head&Shoulders Thick & Strong и тоникът за уплътняване на косъма в серията са създадени за да укрепват косъма от корена до върха, като правят косата по-жизнена и по-устойчива на щети, които водят до изтъняването на косъма. Тоникът Head&Shoulders Thick &Strong може да се използва на мокра или суха коса веднъж дневно, както и преди стилизиране на косата. 

vili2_1

„Красивата коса е плътната и здравата коса, която кара хората да се обръщат. Като актриса и жена, която винаги е в полезрението на фенове и медии е важно моята коса да е красива, здрава и плътна. Всички тези предимства получавам от новите шампоан и тоник на Head&Shoulders Thick & Strong.” – споделя за финал Вили Марковска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.