MENU

8 знака, че нещо не му е наред

nenared

8 знака, че нещо не му е наред

Заедно сте от скоро. Той е симпатичен, атрактивен, а когато сте навън очите му не се отлепват от вас. Когато му звъните, вдига на първия сигнал, все едно е чакал нетърпеливо да се обадите. Пише закачливи съобщения. Говори ви с приглушен секси глас, не ви се насища, дори загатва за общо бъдеще. И все пак някъде там виждате (едва – едва, но все пак ги виждате) – малките червени флагчета, които се веят бясно и крещят „нещо не му е наред!!!”.

Мислите си „Твърде хубаво е, за да е истина!”? Извинете ни, но все някой щеше да ви го каже – наистина е твърде хубаво, за да бъде истина!

Сама пред себе си признавате (но много рядко и с много колеблив глас), че Той е малко странен. Не ви се навлиза надълбоко в темата, защото се чувствате като Анджелина Джоли в обятията му, но как да игнорирате всички камъчета в обувките, които съпътстват отношенията ви от самото начало? Нека ви улесним като ги обобщим!

nenared11. Няма постоянна работа. Как пък за всичките ви приятели има, а той все няма късмет?! Нещо не се връзва. От думите му разбирате, че нищо не може да му се опре, разбира от всичко, има познания в много области, на косъм се е разминал с влизането си в университет, но как е възможно никой работодател да не е разбрал какъв ценен бъдещ кадър има насреща си? Хм…
2. Няма приятелска компания. Тази мисъл ви чопли от самото начало. Знаеш, че мъжете завързват приятелства по-лесно. Търсят компанията си дори и да са с приятелките си. Вашето момче обаче никой не го търси по телефона, не споделя за планове с „тайфата” и, което е по-обезпокоително, сякаш няма с кого да ви запознае. Има един-двама мистериозни типове, с които е вършил подвизи едно време, но къде ли са?
3. Приятелите ви не го харесват. Вярно, в началото не обръщахте много внимание на това, но напоследък мисълта, че са прави, не ви дава мира. А и как да го харесат? Не разбирате защо той се държи дистанцирано и студено, когато е с тях. Въздиша с досада на смешките им, демонстративно си гледа часовника. Но най-досадното от всичко е, че се залепва за вас все едно казва „тя е моя собственост и след малко се махаме оттук”.

4. Не иска да се запознае с близките ви. Споменете ли семейството си той млъква. Не е любопитен дали вече сте им разказала за него, какви хора са, с какво се занимават… Сякаш очаква да не бъде одобрен, сякаш често е минавал по този път. Той много добре знае, че родителите ви ще искат най-доброто за вас, а срещнат ли се, не се знае какво ще последва. Запознат е с този вид усложнения и не бърза да ги създава.

nenared25. Държи се грубо с непознати. Не проумявате какво му пречи да отстъпи място на възрастен човек в градския транспорт. Или да поздрави, когато влезе в магазин. Да не говорим как разминавайки се с хората, вместо да се помести, той ги избутва от пътя си. Позволява си да обижда хора в неравностойно положение… хей, замислете се!
6. Преиграва в секса. Под завивките обстановката е страхотна, или поне беше. В началото бяхте очарована от самочувствието и инициативността му. Чувствахте се желана, обожавана, като ценност в ръцете му. Но нещата не само не търпят развитие и промяна, дори напротив. Вие сте кукла, която има поддържаща, но не и водеща роля. В никой случай не го позволявайте! Сексът е за двама, а той въобще не е толкова добър, колкото си мисли.
7. Говори за задълбочаване на връзката ви… твърде често. Как си представя да живеете заедно, след като не понася приятелите ви, не познава семейството ви, няма постоянна работа и мнението ви е от значение само, когато е настроение? Е, явно си го представя, защото все по-често говори за „да заспиваме задно, да се будим един до друг”. Червените флагчета приближават…

8. Той е винаги прав. Той знае, може, има опит, слушайте го и ще се убедите как има мнение за всичко, а вие сте малка и наивна и не сте се сблъскали с живота. Да, само дето вие сами изкарвате парите си, сами плащате почивките и сметките си, а на стената у вас висят няколко дипломи, сертификати и грамоти… ваши! За вашите постижения. А за неговите никой не знае.

Няма смисъл от повече заблуди. Ясно е, че на вашия човек нещо не му е наред. Но не се отчайвайте. Това е опит, който бързо ще задейства алармената ви система за в бъдеще и ще ви спести загубата на емоционално време!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.