MENU

НОВО от NIVEA за младежки сияйна кожа – Cellular Perfect Skin

NIVEA_Cellular_PerfectSkin_Visual (2)

НОВО от NIVEA за младежки сияйна кожа – Cellular Perfect Skin

Има жени, на които възрастта не им личи. И това се дължи не само на генетика и начин на живот, но и на козметичните продукти, които използват. Сега, NIVEA разширява своето портфолио с още четири продукта в грижата за младежкия вид на кожата – серията NIVEA Cellular Perfect Skin.

Новата серия NIVEA Cellular Perfect Skin се състои от 4 продукта: усъвършенстващ кожата флуид със SPF 15, дневен крем (също със слънцезащитен фактор SPF15), нощен крем и озаряващ тониран околоочен крем.

Флуидът за лице NIVEA Cellular Perfect Skin съдържа във формулата си капсулирани пигменти, чиито цвят се адаптира към кожата веднага след нанасяне за по-съвършен и равномерен тен на кожата на лицето.

NIVEA_Cellular Perfect Skin_Range

Дневният крем NIVEA Cellular Perfect Skin е със съдържание на преливащи или блещукащи пигменти, които отразяват светлината и правят кожата по-сияйна и свежа и й придават младежки вид.

Нощният крем NIVEA Cellular Perfect Skin е базиран на най-новите научни постижения, като засилва регенерацията на кожата на дълбоко клетъчно ниво. Комбинацията от лумисинол и екстракт от магнолия действат ефективно върху естествения тен на кожата, правят я по-стегната и намаляват фините бръчки. Тази грижовна формула на NIVEA Cellular Perfect Skin се абсорбира бързо от кожата като оставя дълготрайно чувство на мекота. Това е и продуктът от серията с най-висока концентрация на лумисинол – съставката, която подобрява външния вид на кожата.

NIVEA_Cellular Perfect Skin_Day Care

Околоочният крем NIVEA Cellular Perfect Skin с прецизен точков апликатор за нанасяне точно там, където е необходимо. Продуктът е с лек цвят, така че да може да прикрие тъмните кръгове и несъвършенствата в околоочната зона.

Доверете се на продуктите от новата серия NIVEA Cellular Perfect Skin, за да имате сияйна кожа с младежки вид. Подарете си блясъка и красотата, която Вашата кожа заслужава!

Written by:

Published on: 16/02/2016

Filled Under: Козметика

Views: 3587

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.